• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf/informer.rs

20.07.2017

14:11

ĆUTI I MUZI FUDBALERA! Muž Verice Rakočević pokopao Zorannah!

Estrada

ĆUTI I MUZI FUDBALERA! Muž Verice Rakočević pokopao Zorannah!

Podeli vest

Veljko Kuzmančević nije izdržao da ne odgovori na komentar Zorane Jovanović na njegov nedavni stajling na jednom događaju

 

Nakon što se Veljko Kuzmančević na Belom dvoru, na jednoj proslavi, pojavio u suknji, Zorana Jovanović nije imala reči hvale za stajling muža Verice Rakočević.

- Nisam fan toga, volim kad se muškarci oblače kao muškarci. Znam sigurno da nikada ne bih bila sa takvim momkom, a takođe sam sigurna da svom dečku nikada ne bih dozvolila da obuče tako nešto. Sa druge strane, verujem da mu tako nešto nikad ne bi palo na pamet - rekla je Zorana.

Iako mu se do sada nije dešavalo da javno odgovori na bilo kakav komentar na njegov račun, Veljko je ovaj put preko svog Fejsbuk profila upravo to učinio, i to na žestok način.

- Zoranah blogerko, ćuti i muzi fudbalera dok ima novce i nemoj da maštas da bilo šta možeš da mu zabraniš jer dok on plaća putovanja i LujVitone ti možeš samo da ćutiš. Nastavi da se peglaš na fotošopu i da se slikaš po tuđim automobilima. Zdra'o! - napisao je Kuzmančević.

- Ovo je samo dokaz kakav kretenizam dobija medijsku pažnju, besmisleni idiot bez zanimanja, dok umetnike stavljaju u isti koš i time obezvređuju kulturu. Ja ne mogu i neću da ćutim na ovakve provokacije - dodao je Veljko u jednom od komentara.

Podsetimo, Zorana je u vezi sa fudbalerom Danijelom Milićevićem koji živi u Belgiji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nepoznati

pre 6 godina

Koliko se ovih dzabalebarosa i lezilebovica nakotilo u Srbiji koji prodaju maglu.Najgore od svega sto im se daje bilo kakav medijski prostor.\n

kaligula

pre 6 godina

Bravo majstore, gutacica trosi fudbalerove pare na licnu promociju. Zena ofinger ne traje dugo

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija