• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

20.07.2017

18:18

(FOTO) PRIJA I FILIP SE SVAĐALI NA PLAŽI! Populani par se ignorisao ceo dan!

Estrada

(FOTO) PRIJA I FILIP SE SVAĐALI NA PLAŽI! Populani par se ignorisao ceo dan!

Podeli vest

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović raspravljali su se juče na plaži u Miločeru. Društvo im je pravio Stefan Živojinović, koji je pokušavao da ih pomiri

Pevačica Aleksandra Prijović i njen dečko Filip Živojinović posvađali su se juče na plaži u Miločeru! Oni su proveli dan sa Filipovim bratom Stefanom, a ni njegovo društvo ih nije sprečilo da se podžapaju.

Popularna "zvezda Granda" je u jednom trenutku otišla sama da pliva, kako bi se ohladila i smirila

Popularni par je na plažu došao dobro raspoložen, ali je u jednom trenutku nešto krenulo po zlu. Njih dvoje su ušli u kratku raspravu, a na Aleksandrinom licu se jasno videlo da se iznervirala. Oni su zbog toga neko vreme namršteno ćutali i ležali svako na svojoj ležaljci. Kako bi prekratili neprijatnu tišinu, oboje su gledali u mobilne telefone.

Informer

Mlađi sin Lepe Brene, Stefan, pokušao je da započne razgovor i pomiri snaju i brata, ali su oni nastavili da se ignorišu gotovo ceo dan. Popularna "zvezda Granda" je u jednom trenutku otišla sama da pliva, kako bi se ohladila i smirila. Kad se izduvala u vodi, vratila se do dečka i spustila loptu, te mu se prva obratila. Filipu je njeno šlihtanje očigledno prijalo, pa ju je pozvao da se zajedno kupaju.

Oni su u Crnu Goru stigli pre nekoliko dana, pošto je Aleksandra na letnjoj turneji. Kao i prošle godine, svaki put kad nastupa na primorju, Filip je prati u stopu. Njima se juče pridružio i Stefan Živojinović, koji je krenuo maminim i snajinim stopama, pa je nedavno objavio pesmu "Druga liga".

Informer

 

Na ležaljke bacaju 120 evra dnevno

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović bez problema za nekoliko sati baškarenja na ležaljkama iskeširaju 120 evra na Miločeru. Njih dvoje uživaju u luksuzu, pa im je u redu da pola nečije mesečne plate daju kako bi bili viđeni na jednoj od najskupljih plaža u Crnoj Gori. Oni su i prošle godine na istom mestu plaćali ovu "bezobraznu" cifru zarad pola dana uživanja.


 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mira

pre 6 godina

Jaki su mi i Filip I prija boli me uvo za njih da ne kazem guza .,ma ko su bre oni da obavestsvate javnos sts jedu ,piju,i dali se sexsaju briga me.!!!!!\n

Tomas Gustaffson

pre 6 godina

E,sad sam se ozbiljno zabrinuo i uznemirio!!! Uf bre,jel bar Zorannah dobro? Ajme meni,propast živa ako i njoj fali nešto,"Luj Viton" tašna na primer!!!

kaligula

pre 6 godina

Osetila prija sta joj prija, a mali ne moze da joj pruzi i eto svadje

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija