• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

20.07.2017

22:08

(FOTO) ANA NIKOLIĆ SA TELOHRANITELJEM IZAŠLA IZ PORODILIŠTA! Pevačica bila na redovnoj kontroli zbog povišenog šećera!

Estrada

(FOTO) ANA NIKOLIĆ SA TELOHRANITELJEM IZAŠLA IZ PORODILIŠTA! Pevačica bila na redovnoj kontroli zbog povišenog šećera!

Podeli vest

Ana Nikolić je juče pobegla iz "Narodnog fronta" od paparaca kako je ne bi fotografisali u devetom mesecu trudnoće. Rasta džipom ušao u garažu i postavio obezbeđenje na ulaz bolnice

Ana Nikolić, koja je ušla u deveti mesec trudnoće, juče je u pratnji obezbeđenja izašla iz porodilišta "Narodni front" u Beogradu.

Pevačica je u utorak hitno primljena u bolnicu zbog povišenog šećera u krvi, a od sada pa do porođaja redovno će morati da dolazi na kontrole. Doktor joj je naredio da se javlja u bolnicu na svaka dva-tri dana kako bi joj vadili krv i proveravali šećer, koji joj je na gornjoj granici.

Smišljali plan da pobegnu

Doktor joj je naredio da se javlja u bolnicu na svaka dva-tri dana kako bi joj vadili krv i proveravali šećer, koji joj je na gornjoj granici

Nikolićeva je, naravno, i od svog izlaska iz porodilišta napravila čitav cirkus. Anin suprug Stefan Đurić Rasta došao je po nju u jutarnjim satima, a kako ih fotografi ne bi uslikali, oni su se do podneva domišljali kako da napuste bolnicu. Rasta je zbog toga pozvao obezbeđenje, naložio im da džipom uđu u garažu "Narodnog fronta" i da svojim telom njega i Anu zaštite od slikanja.

Informer

Šef reperovog obezbeđenja je ispred ulaza u zgradu postavio dvojicu momaka. Oni nisu dozvoljavali novinarima da priđu. Jedan od gorila se obratio okupljenim medijima i rekao im:

-Pomerite se! Ne smete ovde da slikate - upozorio je telohranitelj.

Kada su mu okupljeni novinari objasnili da su na javnoj površini i da imaju prava da fotografišu poznate ličnosti, branio se kako su njemu naredili da to spreči:
- Ana i Rasta su naredili da ne sme nijedna slika da procuri u javnost. Ako se ne sklonite, pozvaću pojačanje - naredio je.

Informer

Naredba
Pomerite se! Ne smete ovde da slikate. Ana i Rasta su naredili da ne sme nijedna slika da procuri u javnost. Ako se ne sklonite, pozvaću pojačanje
Anin telohranitelj

Neće da se slika buckasta

Međutim, ništa od toga se nije desilo, jer su tokom prepirke gorila sa novinarima Ana i Rasta projurili džipom sa zatamnjenim staklima pored njih.

Kako smo saznali, Ana ni po koju cenu ne želi da je paparaci uslikaju, jer se u trudnoći poprilično ugojila. Ona se ne oseća prijatno i ne želi da se dodatno nervira zbog fotografija koje joj se ne bi svidele. Pošto joj suprug ispunjava sve želje, obećao joj je da će se potruditi da nijedna slika ne izađe u medijima sve dok se ne porodi.
 

Porađa se prirodnim putem

Nikolićeva je odlučila da se porodi prirodnim putem, i to bez epidurala. Pevačica hoće da u potpunosti prođe kroz sve segmente porođaja, pa zato ne bi volela da to obavi carskim rezom. Ona želi da odmah uzme ćerkicu u naručje.

 

 

 

 

 

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Psihijatar

pre 6 godina

Koji bolesnici. Ne razumem, zasto tolika pompa oko necega sto uopste nije bitno za Stbiju i gradjane Srbije. Pa moja zena rodila dva muska deteta, pre 31 i 25 godina, pa sta. Treba da trubi cela Srbija da tamo neki nabedjeni frajer i njegova zena ocekuju bebi? Neka sr rodi zdravo i zivo celjade, kao i mnoga druga. Ko su. Oni uopste da se toliko provlace po medijima? Niko i nista, sto je bitno za sve nas. Nek im je sa srecom, ali nempjte te seljpbersle parove da favprizujete i da im dizete cenu. Telohranitelji. U jebo te vazno likpvo. Zaradoli neopprezovanu lovu pa se k**che.

kaligula

pre 6 godina

Sta ce joj telohranitelj, zar kratki ne moze da je odbrani?!

cezar

pre 6 godina

Kad El Capo ne moze da je odbrani mora gorilu da plati

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija