• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

22.07.2017

20:46

(FOTO) LJUPKU STEVIĆ NAPAO MANIJAK: Pevačici preselo letovanje u Bečićima!

Estrada

(FOTO) LJUPKU STEVIĆ NAPAO MANIJAK: Pevačici preselo letovanje u Bečićima!

Podeli vest

Folkerka je pobesnela kad ju je muškarac koji je cirkao pivo šljepio po zadnjici... Pevačica je u sekundi skočila, zgrabila čašu sa vodom i polila ga

Pevačicu Ljupku Stević napao je pijani mladić na plaži u Bečićima! Folk zvezda se u četvrtak opušteno izležavala na plaži, kada joj je prišao muškarac i sasvim iznenada šljepio je po zadnjici.

Ljupka je u trenutku pobesnela i skočila sa ležaljke, te zgrabila prvo što joj je bilo pri ruci - čašu vode i polila ga. Šokirana pevačica počela je da urla na mladića, koji je očigledno bio pripit kad je nasrnuo na Stevićevu, pošto je po plaži šetkao s čašom piva.

(FOTO) SRPSKOJ PEVAČICI PRETE UŽASNOM SMRĆU: Gaduro, umrećeš u najgorim mukama!

Atraktivna pevačica potvrdila nam je da je bila napadnuta dok se sunčala, kao i da se mnogo iznervirala zbog toga.

Zoran Sinko

- Danas čovek više nigde nije siguran od pijanih budala. Ne znam odakle nekom ideja da mi priđe i šljepi me po guzi. Ima sreću što je samo bio ispolivan vodom, mogao je mnogo gore da prođe. Na šta to liči! Ne razumem te likove koji su se toliko osilili - priča Ljupka, koje ne može da sakrije bes i razočaranje što joj se tako nešto desilo.

Radno leto

Ljupka je nedavno objavila novu pesmu "Ostavi telefon", a u Crnu Goru je otputovala zbog nastupa. Ona je prošle sedmice zapalila masu u Sutomoru, Igalu i Herceg Novom, a već u subotu se zaputila u Hrvatsku, gde ima naredne koncerte.

Ona priznaje da su njeni prijatelji želeli da se obračunaju s nasrtljivcem, ali da je uspela da ih smiri jer nije želela da neko nastrada.

(VIDEO) LJUPKA STEVIĆ: Mc Stojan i ja smo najseksi estradni par!

- Kad budu dobili šta im sleduje, smiriće se. Neki moji prijatelji, s kojima sam u Crnoj Gori, hteli su posle da se obračunaju s njim. Srećom, uspela sam da ih smirim. Nisam želela da ispadne haos i da neko bude povređen, ali i dalje sam u šoku zbog takve drskosti - ističe Ljupka.

Pevačica je na kraju uspela da se opusti i da poslednji dan boravka u Crnoj Gori iskoristi da za odmor pred odlazak u Hrvatsku.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Igor

pre 6 godina

Interesantno kako se fotograf bas tu našao. Bas zgodno

Alex

pre 6 godina

Crnogorsko primorje meka za sponzoruse,prostotutke,novkomponovane pevacice i kriminalce...

Ivan Smederevac

pre 6 godina

Kakva je bre ona zvezda ? Da joj momak nije general Dragisa Simic i da nije slupala Saricev bentli od 100.000 evra, niko ne bi cuo za nju, a nas u Smederevu ne bi maltretirali da je slusamo na trgu za svaku manifestaciju...

uzas

pre 6 godina

Vi smederevci ste od davnina prokleti !Gledajte svoje dvoriste a Ljupka je pevala jednom na trgu za docek nove godine zajedno sa Tanjom Savic ! Manite se corava posla ljudi

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija