• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

23.07.2017

13:47

(FOTO) BRIGA JE ZA SUPARNICU! Marina u istoj kući sa bivšom ženom svog dečka!

Estrada

(FOTO) BRIGA JE ZA SUPARNICU! Marina u istoj kući sa bivšom ženom svog dečka!

Podeli vest

Marina Visković je na moru smeštena u kući sa Jelenom, bivšom suprugom svog dečka Mirka Vukovića. Nekada ljute suparnice sada su pod istim krovom u vili "Kastelo" u Pržnu i odlično se slažu

Marinina soba je u prizemlju, dok je na drugom spratu Jelena sa ćerkom Katarinom, koju ima iz braka sa Mirkom. Lepa pevačica se po ceo dan kupa i roštilja na plaži hotela "Maestral", gde joj društvo prave drugarice.

Viskovićeva u Miločeru deli smeštaj sa Jelenom Vuković

- Marina svake godine letuje u Pržnu, ovde je već domaća. Nekada odsedne u hotelu, a ove godine ju je dečko smestio u vilu, gde je i njegova bivša supruga. One su davno sklopile primirje, tako da ne postoji nikakav problem. Odlično se slažu i često se šale da su "španska sapunica" i "šou živi" - priča izvor Informera blizak pevačici.

Zoran Sinko

Plaća ležaljke 65 evra

Marina svakodnevno iznajmljuje set sa dve ležaljke i suncobranom, i za to izdvaja 65 evra. Ona leži na jednoj, a druga je obično rezervisana za njene drugarice.

Naš sagovornik dodaje da je Viskovićeva komentarisala nedavno hapšenje svog dragog.

- Rekla mi je da je čitava ta priča prenapumpana. Ona smatra da to nije tako strašno kao što su mediji predstavili. Dodala je: "Pravda je spora, ali dostižna" - ističe izvor našeg lista.

 

Zoran Sinko

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)
Politika

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)

Ministar kulture Nikola Selaković istakao je na otvaranju izložbe Mikelanđela Pistoleta "Preventivni mir" u Muzeju savremene umetnosti da "ako umetnost uvek govori univerzalnim jezikom, ona najbolje progovara u delima umetnika kao što je Pistoleto, koji se upravo jezikom umetnosti bori za univerzalne vrednosti humanosti i kreativnosti".

10.05.2024

19:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija