• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

24.07.2017

22:37

PUKLA TIKVA! Lukas otkačio Branislavu posle samo MESEC DANA, šuška se da se ona vratila MUŽU!

Estrada

PUKLA TIKVA! Lukas otkačio Branislavu posle samo MESEC DANA, šuška se da se ona vratila MUŽU!

Podeli vest

Aca Lukas i Branislava Pašalija izbrisali sve zajedničke fotografije sa društvenih mreža, a ona ponovo komunicira sa mužem

Aca Lukas je raskinuo sa Branislavom Pašalijom posle samo mesec dana veze! Mada se pevač kleo da sa novom izabranicom želi da provede ceo život, par se žestoko posvađao, pa su čak sa svih društvenih mreža izbrisali zajedničke fotografije. Još jedan dokaz da je "pukla tikva" je i taj što je Branislava istog dana kad je uklonila fotke sa pevačem zapratila na Instagramu bivšeg muža, Željka Pašaliju, sa kojim poslednjih nedelja nije imala nikakvu komunikaciju.

Žena za budućnost

Branislava je u subotu uveče uklonila i naslovne strane novina koje su pisale o njihovoj romansi, u koju je Lukas uplovio posle razvoda od Sonje, sa kojom ima ćerku Viktoriju. Aca i njegova 21 godinu mlađa devojka se mesec dana nisu razdvajali, a o svakom svom koraku obaveštavali su javnost putem Instagrama.

Naslovne strane
Branislava je u subotu uveče čak uklonila i naslovne strane novina koje su pisale o njihovoj romansi

Međutim, u jednom trenutku su sve slike uklonili sa interneta, što je navelo Lukasove fanove da zaključe da je ljubavi došao kraj.

Ovakav razvoj događaja je mnoge iznenadio, jer je pre samo desetak dana pevač izjavio da nikada u životu nije bio toliko zaljubljen.
- Volim je, nikad se nisam ovoliko zaljubio. Ozbiljan sam u ovom odnosu i još ozbiljniji kad kažem da je to žena s kojom želim budućnost. Možda sam ja Božje dete, pa mi je poslao anđela pored kog će mi sve biti lakše. Našli smo se jer je ona model žene koju sam sanjao i koji mi najviše prija. Voleo bih da ovo dugo traje. Ona ima sve što mi je potrebno - kazao je Lukas sa nedeljnik "Stori".

Instagram

Sonjina naslednica

Pevač je novu dragu nedavno upoznao sa svim prijateljima i kolegama, a koliko su bili zaljubljeni, pokazuje i to što su se pre samo nekoliko dana pošteno "dohvatili" na njegovom nastupu u Mostaru. Par je završio u separeu, Lukas se raskopčao do pojasa, a zatim počeo da se ljubi sa Branislavom. Sonjina naslednica je ovaj trenutak strasti uživo prenosila na Instagramu, ali je i taj video nestao, kao i sve druge uspomene sa Acom.

PUKLA LJUBAV! Posle RASKIDA sa Lukasom, Branislava se pomirila sa mužem?!

Instagram

Inače, Branislava je svog supruga Željka Pašaliju, sa kojim ima sina, ostavila zbog Lukasa. Pre veze sa folkerom bila je deset godina u braku.

ACA LUKAS IZNENADIO BRANISLAVU: Šmekerski gest folkera na koncertu Dejana Matića!

Instagram

Pokušali smo juče da dobijemo Acu da nam objasni zašto je ostavio novu devojku, ali do zaključenja broja nam se nije javljao. Folker se kasnije šturo oglasio na portalima i poručio: "Nisam ja raskinuo."

Sonja procvetala posle razvoda

Sonja Vuksanović diše punim plućima otkako više nije u braku sa Lukasom. Ona svakodnevno kači fotke na društvene mreže na kojima se vidi da sija i uživa u samoći. Redovno posećuje salone lepote, ide na večere sa prijateljima i često izlazi. Ona se nijednom nije oglasila povodom razvoda od Ace Lukasa, a to neće ni učiniti, jer je cela ta priča za nju "daleka prošlost".


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija