• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

25.07.2017

19:25

CECA KONAČNO PROGOVORILA O SVOJOJ INTIMI: Smuvala bih se i sa KONOBAROM, AL MI MUŠKO NE TREBA!

Estrada

CECA KONAČNO PROGOVORILA O SVOJOJ INTIMI: Smuvala bih se i sa KONOBAROM, AL MI MUŠKO NE TREBA!

Podeli vest

Ceca Ražnatović kaže da i sasvim običan momak može da postane deo njenog života, ako joj prorade leptirići u stomaku

Svetlana Ceca Ražnatović kaže da joj moć i novac kod muškaraca nisu prioritet, te da bi se smuvala i sa konobarom kada bi joj se dopao. Pevačica poslednjih sedam godina u javnosti nije priznala vezu ni sa jednim dečkom. I danas tvrdi da je slobodna i naglašava da joj nije potreban momak da bi bila ispunjena.

SAŠA VIDIĆ ŠOKIRAO: Čak 10 puta sam spavao sa Cecom!

- Ne treba meni muškarac da bih bila srećna. Ljubav je nešto što ne može da se kupi, niti da se rentira, ona se samo dogodi. Ne volim da pričam o privatnom životu. Volela bih da probam bar taj daj deo intime da zadržim za sebe - poručuje Ceca, ali joj to ne polazi za rukom.

Slobodna žena
Bila bih i s prodavcem peciva. Slobodna sam žena i mogu da izaberem koga god poželim
Ceca Ražnatović

Plaši se podočnjaka

Ona nam je objasnila koji muškarci imaju prođu kod nje.

- Važno mi je samo da mi se taj neko svidi. Kada bi mi prišao konobar koji mi se dopada, smuvala bih se sa njim. I sa konobarom i sa prodavcem peciva. Slobodna sam žena i mogu da izaberem koga god poželim - ističe pevačica.

 

 

Објава коју дели CECA (@craznatovic_official) дана 24. Јул 2017. у 7:22 PDT

 

Bez obzira na to što mnogi očekuju da bude slomljena i tužna zato što je sama, Ražnatovićeva ističe da to kod nje nije slučaj:

(FOTO) CECU DOČEKALI FANOVI NA AERODROMU U TIVTU! Pevačica sa sinom Veljkom sinoć stigla u CG!

Napunila "Top hil"

Zoran Sinko

Ceca je u nedelju uveče napravila fantastičnu žurku u prepunom "Top hilu" u Budvi. Pevačica je pevala do jutra, klub je bio pun do poslednjeg mesta, a neki fanovi su čak ostali i van diskoteke. Zanimljivo je da su brojne javne ličnosti došle da je slušaju, među kojima su Marijana Mateus, Zorica Dukić, Tamara Đurić i mnogi drugi.

- Ne znam kad sam poslednji put zaplakala. Ne volim da plačem. Više mi prija da izlupam džak za boks. Tako izbacim energiju, a ne dobijem podočnjake koji se u mojim godinama teško skidaju. Kada bih na taj džak počela da lepim slike onih koji me nerviraju, ne bi se video.

Može i zet bez para

Ceca nam je priznala da se ne bi bunila ni kada bi joj zet bio običan momak iz kraja.

- Da Anastasija dođe i da mi kaže da se njoj svideo neki pristojan momak, koji radi osam sati neki posao koji nije javan, glamurozan, koji ne donosi mnogo novca, ne bi mi smetalo da bude sa njim. Sigurna sam da bi nju mogao da osvoji neki takav momak samo ako ima hrabrosti. Mora da bude jak i da ne razmišlja o tome da je ona Cecina ćerka već samo Anastasija. Ja nikada nisam patila od tih statusnih stvari i to sam prenela na decu. Oni nisu odgajani da gledaju druge kroz poslovne uspehe. Ali oni još nisu izgrađeni, tek se školuju.

Već radim na novim pesmama

Ceca je već počela da bira pesme za novi album.
- Trebalo je sa Bugarima da radim spot za "Trepni", ali sam odustala jer smo već počeli da radimo nove pesme. Snimiću sa njima neki spot za sledeći album.

 

 

 

 

 

Evo ko je sve bio na Cecinom nastupu u Top hilu:

Zoran Sinko
Zoran Sinko
Zoran Sinko

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 6 godina

PEVALI SMO NEKAD' LALO:"DAJTE NAM CECU DA PRAV.. O DECU".

Izbori 2024

Vesti

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)
Društvo

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)

Nema sumnje da svako od nas pamti stresove koje smo doživeli zbog čekanja u dugim redovima i gubljenja vremena na obavljanje administrativnih poslova. Srećom, konačno možemo da odahnemo.

16.04.2024

08:00

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija