• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

26.07.2017

09:41

ANA KOKIĆ PRIMLJENA U BOLNICU! Pozlilo joj u Crnoj Gori posle nastupa!

Estrada

ANA KOKIĆ PRIMLJENA U BOLNICU! Pozlilo joj u Crnoj Gori posle nastupa!

Podeli vest

Pevačici Ani Kokić je nakon nastupa u Sutomoru u subotu uveče pozlilo, nakon čega je primljena u bolnicu, gde su joj odmah dali infuziju

Ana Kokić je poslednjih meseci preopterećena obavezama. Nastupa skoro svaki dan, a otkako je krenula letnja sezona u Crnoj Gori, Ana skoro da nema ni dan odmora. Jedna je od najtraženijih domaćih pevačica, što nju raduje, ali sve je uzelo danak u subotu uveče nakon što je Kokićeva nastupila u Sutomoru. Pevačica je održala spektakularan nastup, ali joj je pred kraj bilo loše.

- Ana je publiku digla na noge već pri prvim taktovima. Pevala je celu noć, a svi su đuskali uz njene pesme. Atmosfera je bila fenomenalna, ali joj je pred kraj pozlilo. U jednom momentu više nije mogla da stoji na nogama, pa su joj momci iz benda nekoliko puta pomogli da niko ne bi primetio. Kada je završila nastup, sišla je s bine i istog momenta joj je pozlilo. Pozvali su Hitnu pomoć i Ana je ubrzo primljena u bolnicu, gde su joj dali infuziju - priča naš izvor koji je bio na licu mesta.

Ana je primila koktel vitamina koji ju je povratio i nakon nekoliko sati osetila se bolje.

- Ispoštovala je savete lekara da pije dosta vode i da se ne zamara. Stres koji je proteklih nedelja doživela zbog preopterećenja sada je uzeo danak i lekari su je savetovali da se odmori. To je i primenila odmah po izlasku iz bolnice - kaže dalje izvor.

Naime, Ana je pozvala supruga Nikolu Rađena i rekla mu da je sve u redu i da se ne stresira. Paparaco ju je u nedelju preko dana na plaži, gde se odmarala. Ana je čitav dan provela leškareći, pila je samo vodu i ceđene sokove, a alkohol nije ni okusila. Nakon toga, odmah je otputovala u Vrnjačku Banju kod Nikole, gde on drži vaterpolo kamp za decu.

- Ana je održala radionicu sa mališanima na temu uspeha i koliko je fizička spremnost bitna u svakom poslu. Deca su se najviše interesovala za njeno učešće u šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato", a ona im je strpljivo objašnjavala kako teku pripreme pred svaki nastup. Ovo je bila idealna prilika i da se malo druži s decom, ali i s Nikolom, budući da su u poslednje vreme zbog poslovnih obaveza često razdvojeni - završava priču izvor.

Pozvali smo pevačicu, koja nam je čitavu situaciju prokomentarisala rečima:

- Istina je da mi je bilo loše, stigao me je umor. Sada je sve u redu i nastavljamo sa nastupima i obavezama - rekla je pevačica, koja se vratila u Crnu Goru jer večeras ima zakazan nastup u popularnoj budvanskoj diskoteci.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mileta

pre 6 godina

MNOGIMA KOJI SU OTISLI U CG. JE POZLILO OD RAZNIH UZROCNIKA.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija