• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.07.2017

14:25

(FOTO) POGAĐAJTE! Veštačke ili prave GRUDI MILICE PAVLOVIĆ?

Estrada

(FOTO) POGAĐAJTE! Veštačke ili prave GRUDI MILICE PAVLOVIĆ?

Podeli vest

Pevačica je iznenađena što je više niko čak ne pita da li je išla kod plastičnog hirurga

Milica Pavlović, koja je pre dva dana promovisala novu pesmu, otkrila je da je presrećna što je sarađivala sa Marinom Tucaković i grčkim kompozitorom Fivosom.

- Bitno mi je da imam najbolje ljude oko sebe, to mi je u stvari najbitnije od svega. Zbog toga mi je drago što sam sarađivala sa takvim imenom kao što je Marina, jer neizmerno cenim njen rad. Takođe, Fivos je najbolji, ne grčki, nego balkanski kompozitor i energije su nam se odlično uklopile - rekla je ona i dodala da će ako ode u Grčku pokušati tamo da "upeca" dečka.

 

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Jul 24, 2017 at 10:02am PDT

 

Ona je još jednom porekla da je uvećavala svoje grudi i priznala da je nervira što su ljudi sigurni da je išla kod plastičnog hirurga.

- Strašno! Mene više niko ne pita da li sam radila grudi ili nisam, nego me pitaju "gde sam radila grudi, šta sam radila, da li je neka nova metoda ili silikon". I kad kažem da nisam radila, svi misle da lažem. Nisam, majke mi - objasnila je Milica.

Anketa

 

 

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Jul 24, 2017 at 8:34am PDT

 

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Anja

pre 6 godina

Sta imamo da pogadjamo kada se vidi da su silikoni. Pokažite njenu sliku sa početka karijere

Devla

pre 6 godina

Kakve veze ima sad kakva je bila na pocetku karijere? Gledam njene slike i provaljujem da bukvalno zove da je neko.. :D

prdez

pre 6 godina

Sve zenske Koje imaju silikone odmah primete ko ih ima.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija