• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.07.2017

17:34

NIVES CELZIJUS BESNA ZBOG PROZIVKI: Da li treba da smanjim grudi da bih udovoljila moralnim kriterijumima?!

Estrada

NIVES CELZIJUS BESNA ZBOG PROZIVKI: Da li treba da smanjim grudi da bih udovoljila moralnim kriterijumima?!

Podeli vest

Jedna od pratioca Nives Celzijus na Instagram napisala je komentar, koji je starletu očigledno pogodio u živac, pa je odlučila da uzvrati žestoko

Nives Celzijus je i preko zime objavljivala provotaktivne fotografije, a to joj se posebno osladilo sada kad je leto.

Zato svaki dan izbaci po nekoliko takvih, a jedna od njih, na kojoj je njeno poprsje i prvom planu, i pored koje je napisala samo "čekam kišu" izazvala je pored mora pozitivnih komenata i jedan negativan.

- Nisu tebi svi na broju. Jadna dečica kad malo odrastu pa postanu bolno svesni toga. Toliko si pametna, ovakvo predstavljanje ti ne treba. Koliko ni tvojoj deci. Malo manje sebe voli, a više njih - stoji u komentaru.

 

 

Објава коју дели Nives Celsius (@nivescelsius) дана 23. Јул 2017. у 5:56 PDT

 

To je Nives iznerviralo, pa je odbrusila ženi koja ga je ispisala.

- Izvinjavam se, treba li da posetiti estetskog hirurga i da uklonim grudi da bih udovoljila tvojim moralnim kriterijumima i dokazala ljubav prema deci? Smatraš li da žene sa većim grudima ne smeju da nose kupaći kostim, a pogotovo ne u istom da prave selfije? To je opravdano samo ženama bez sisa ili? Ženama koje nemaju decu? Žene s grudima ne smeju da uživaju u letu? Žene s grudima moraju da se na 35 stepeni kuvaju pod tkaninom kao da nam nije dovoljno što se same po sebi više znojimo nego žene bez grudi? A što se moje dece tiče, ona su dovoljno velika, razumna i mudra da bi stigmatizovali različitosti - glasi njen odgovor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija