• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

28.07.2017

21:43

PITALI SMO MILICU PAVLOVIĆ DA LI BI BILA LJUBAVNICA: Možda budem nekom druga, nikad se ne zna!

Estrada

PITALI SMO MILICU PAVLOVIĆ DA LI BI BILA LJUBAVNICA: Možda budem nekom druga, nikad se ne zna!

Podeli vest

Milica Pavlović kaže da do sada nikome nije bila ljubavnica, jer ne podržava ljubavne trouglove, ali priznaje da svakom može da se omakne

Milica Pavlović kaže da do sada nikome nije bila ljubavnica, ali ne isključuje mogućnost da joj se tako nešto desi u životu, jer se vodi izrekom "nikad ne reci nikad". Pevačica je svesna da svako može da se zaljubi u pogrešnu osobu, ali do sada je uspešno izbegavala situacije koje bi je stavile u nezgodnu poziciju.

- Poznajući sebe iz ovog ugla ne bih nikome bila druga, ali reči su opasne. Nikad ne reci nikad. Sa ove tačke gledišta, sigurno ne bih, ali niko od nas ne može da zna šta nosi dan, a šta noć - kaže pevačica i dodaje:

Teško bih podnela nečiju patnju
Ne bih volela da rasturim tuđu vezu ili brak, jer ne bih mogla da podnesem to da sam ja kriva za nečiju patnju

- Iskreno, ne razumem te trouglove. Ako ti se neko ne dopada, zašto si sa njim? - pita se Milica.
Ona tvrdi da ne bi podnela da bude ta zbog koje bi neka žena sutra plakala.

- Ne bih volela da rasturim tuđu vezu ili brak, jer ne bih mogla da podnesem to da sam ja kriva za nečiju patnju. Ponavljam, nikad ne reci nikad, ali baš ne bih volela da mi se to dogodi.

Milica je često na meti muškaraca koji joj se udvaraju, bili oni zauzeti ili slobodni, ali pevačica ih sve odbija, jer nema vremena ni za šta, osim za posao. Bez obzira na to što dobija silne pohvale na račun svog izgleda, Milica nije svesna koliko je poželjna.

- Ne stignem da se osvrnem na svoju lepotu koliko radim i koliko su mi druge stvari bitnije u životu, a to je da sam okružena dobrim ljudima, da ne učinim nekome nešto loše... Hvala svima na komplimentima koje mi daju na račun izgleda, ali lepota mi u životu nije pomogla. Sve sam morala da uradim sama, sa svojih deset prstiju da zaronim, grebem i da se borim - tvrdi pevačica.

Dušan Petrović

Međutim, Milica, kao i svaka žena, za sebe ne misli da je savršena. Ubeđena je da ima mnogo mana, ali se ne obazire na njih.

- Do dvadesete godine mi je telo samo po sebi bilo savršeno i nisam posebnu pažnju posvećivala celulitu. Sada posle 25. svaka žena mora malo da se okrene sebi i svom izgledu. Imam celulit, ali u mom slučaju nije toliko strašno, pa ga rešavam jačim masažama. Celulit me svakako ne sprečava da se skinem u kupaći i prošetam plažom, to je nešto što ženu čini ženom - rekla je Milica, pokušavajući da svakoj dami podigne samopouzdanje.

Nadam se da nisam operisana od ljubavi

Milica je preksinoć promovisala singl "Operisana od ljubavi" na krovu jednog hotela u centru Beograda. Pevačica je fantastičan spot snimila po uzoru na film "Malena", u kom glavnu ulogu igra Monika Beluči. Na promociji su već počeli da se šire komentari da podseća na holivudsku zvezdu, ali Mica kaže da se ne oseća tako.
- Nije mi bio cilj da budem srpska Monika Beluči, već mi je ona bila samo inspiracija za spot. Pesma je odlična, a ja se iskreno nadam da nisam operisana od ljubavi.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija