• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informer.rs

31.07.2017

18:59

DEČKO MI NIJE HRVAT! Odlepila sam za njim, čim sam ga upoznala!

Estrada

DEČKO MI NIJE HRVAT! Odlepila sam za njim, čim sam ga upoznala!

Podeli vest

Nikad nisam bila ni sa jednim Hrvatom, ali ovo nije govor mržnje, pojasnila je pevačica

Dara Bubamara komentarisala je za domaću štampu neistine koje se pišu o njenom novom dečku, kojeg još uvek nije predstavila javnosti.

- Upoznala sam ga u izlasku, i odmah sam 'odlepila' za njim. Startovala sam ga iako to nije moj običaj, i on je sada presrećan zbog toga. Već tri meseca uživamo u vezi - rekla je ona za "Alo".

Tabloidi su pisali da je njen izabranik oženjen, i da je poreklom iz Hrvatske, ali je Dara to demantovala.

- Najbitnije je da moji najbliži znaju kolike su to budalaštine. Već sam navikla na pokušaje onih sa kojima imam sudske sporove da me omalovaže i ponize. Teško je čuti te stvari o sebi, ali Bože moj. Nikada nisam bila ni sa jednim Hrvatom, to nije govor mržnje, ja sve ljude volim i poštujem jednako. Moj dečko je Srbin i nije oženjen, nikada nisam bila ni sa oženjenim - rekla je ona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mrslav

pre 6 godina

Koji ti je to decko po redu?Izgubio sam evidenciju.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija