• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.Jovanović/Kurir.rs/Informer

05.08.2017

15:19

NATAŠA BEKVALAC POTVRDILA DA JE TRUDNA! Pevačica se tajno udaje treći put!

Estrada

NATAŠA BEKVALAC POTVRDILA DA JE TRUDNA! Pevačica se tajno udaje treći put!

Podeli vest

Nataša Bekvalac (36) u drugom je mesecu trudnoće sa dečkom Lukom Lazukićem (35)! Popularna pevačica je preko svoje menadžerke potvrdila srećnu vest

Pevačica i biznismen posle tri meseca veze saznali da će postati roditelji, Lazukić u zlatari već naručio prsten, posle čega će je zaprositi

- Tačno je! Nataša je trudna, neće davati nikakve izjave u vezi s tim, budući da je još rano. Biće vremena - rekla je Natašina saradnica Tanja Mrkić.

Oboje su srećni zbog trudnoće i dogovorili su se da se venčaju, samo još nisu odredili datum
Izvor Informera

Pevačica Nataša Bekvalac je u drugom stanju i uskoro će se tajno udati za biznismena Luku Lazukića! Pop zvezda već dva meseca krije da je trudna, a beba će na svet stići krajem godine, piše magazin "Svet".

NATAŠA BEKVALAC TRUDNA! Pevačica krije da je u drugom stanju!

Kako Informer ekskluzivno saznaje, Bekvalčeva je odlučila da se treći put tajno venča jer želi da svoje drugo dete rodi u braku.

- Nataša je posumnjala da je trudna dok je sa Lukom bila na odmoru u Grčkoj. Kad se vratila u Beograd posetila je ginekologa, koji joj je potvrdio lepe vesti. Ona se za sada oseća dobro i sve ide kako treba. Oboje su srećni zbog trudnoće i dogovorili su se da se venčaju, samo još nisu odredili datum - priča naš dobro obavešten izvor.

Informer

Sebe više ne doživljavam kao devojku, ja sam žena. A žene nisu neozbiljne, one se ne zabavljaju. Sa svojim muškarcem želim život
Nataša Bekvalac

Ovo će biti treći put da se Nataša udaje krijući od javnosti, ali i od porodice i prijatelja. Za bivšeg vaterpolistu Daču Ikodinovića udala se 2005. godine u najstrožoj tajnosti, na skromnom venčanju u svom stanu.
Potom je isti recept primenila i 2015. godine, kada je rekla "da" nekadašnjem rukometašu Ljubi Jovanoviću, i to samo pred kumovima.

 

Informer

- Ne želi pompu oko svadbe, tako da se sa Lukom dogovorila da dovedu matičara kod nje ili njega kući. Razmišljali su i da možda otputuju u Grčku i venčaju se sami na plaži, ali to mnogo zavisi od toga kako bude podnosila trudnoću - kaže naš sagovornik.

Da je devojka za ozbiljnu vezu i brak, Nataša je nedavno potvrdila i za Informer.
- Sebe više ne doživljavam kao devojku, ja sam žena. A žene nisu neozbiljne, one se ne zabavljaju. Ja sam žena koja se ne viđa na pićima, večerama. Sa svojim muškarcem želim život. Takvu energiju emitujem, pa je i dobijam, jer ono što tražiš, to i dobiješ - ispričala je Bekvalčeva.
Nataša sa bivšim suprugom Danilom ima desetogodišnju ćerku Hanu.
 

Nata usred leta u mantilu krije stomak
 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 3. Авг 2017. у 12:25 PDT

 

Da je Nata trudna posumnjali su i posetioci splava "River" na kom je pevačica nastupila u utorak uveče. Ona se, usred vrelog leta, pojavila u jesenjem mantilu sa dugim rukavima, krijući stomak. Takođe, pevačica je pila šampanjac koji su joj poslali na binu vlasnici kluba, uz reči:
- Meni je zabranjeno da pijem, ali od jednog gutljaja mi neće biti ništa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Anja

pre 6 godina

Dosadna je vise sa tajnim udajama, a razvode da na sva zvona pa ce i sledeci. Silikonusa, nema obzira prema najbližima a kako ce prema ostalima

Jasno

pre 6 godina

Smorila je vise sa udajama. Jadna njena deca. A muzevi je sami biraju sta ces.

Mikica

pre 6 godina

Nata granata ! Nek si ti nama ziva i zdrava samo se puni !\n

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija