• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. S.

10.08.2017

20:21

LJUBAVNI TROUGAO! ANA PATI ZA LUKASOM, OSTAVIĆE MUŽA: Staru ljubav pevačica NE MOŽE DA PREBOLI?!

Estrada

LJUBAVNI TROUGAO! ANA PATI ZA LUKASOM, OSTAVIĆE MUŽA: Staru ljubav pevačica NE MOŽE DA PREBOLI?!

Podeli vest

Ana Sević želi da se razvede od Darka Lazića jer se nada da će opet biti sa Acom Lukasom, pošto su se on i Sonja rastali

Ana Sević i dalje pati za kolegom Acom Lukasom sa kojim je bila u šemi pre pet godina. Pevačica je toliko zaljubljena u starijeg kolegu da je spremna zbog njega da ostavi svog muža Darka Lazića.
"Zvezda Granda" se ponadala da će Lukas i ona obnoviti vezu sada kada se folker razveo od Sonje, ali ju je on skroz iskulirao.

Imali burnu bezu

- Ana još nije prebolela Lukasa. Mnogo pati za njim i moli ga da se pomire i ponovo budu zajedno, jer je on njena neprežaljena ljubav. Kad ju je ostavio pre pet godina, htela je da umre od tuge. Verovali ili ne, spremna je i da se razvede od Darka samo da bi bila s njim - otkriva izvor Informera blizak pevačici.

JK I LUKAS POSTAVILI ULTIMATUM SAŠI POPOVIĆU: Daj 100.000 evra ili idemo iz žirija Zvezda Granda!

Anine poruke Lukasu
Posle onoga što se desilo pre pet godina obećala sam sebi da nikada nikome više neću dozvoliti da probudi u meni taj osećaj, ponovo sam dozvolila...

Čim je u javnosti procurila vest da se Aca i Sonja razvode, Sevićka se ponadala da je došlo njenih pet minuta i da će folker pronaći utehu u njoj.
- Ana je znala da se njihov brak raspada i kada je Aca izjavio da je podneo papire za razvod, odmah je počela da ga bombarduje SMS porukama i da ga pozdravlja preko zajedničkih prijatelja. Pokušavala je na sve načine da obnovi vezu s njim - priča naš sagovornik i dodaje da je Lukas definitivno njena najveća ljubav.

- I posle pet godina ona se nada pomirenju. Spremna je na sve zbog njega, ali džabe, on neće ni da čuje jer jednostavno ga ne zanima. Tada kada su bili zajedno, imali su burnu vezu i mnogo mu se sviđala. Međutim, Sonja ih je provalila i rekla mu da bira: "ona ili ja". Tada je Lukas šutnuo Sevićevu.

Informer


Portal Pink.rs došao je u posed SMS poruke koju je Sevićka poslala Aci 2. jula, u kojoj mu je priznala da i dalje pati za njim:
- Svako ima svoj način samodestrukcije, ovo je noćas moj. Postavila sam ti već pitanje: "Zašto?" i nisam dobila odgovor. Neću verovatno ni sada, a mojih milion pitanja "Zašto?" zaslužilo je da mi odgovoriš. Moji pozivi su zaslužili da budu odgovoreni, jer kad ti meni napišeš: "Javi mi se, trebaš mi", ja se javim jer ti trebam! Zaslužila sam ja mnogo toga, svakako sve suprotno od ovoga što sada radiš - napisala je Ana i dodala da je on za nju i nakon svega dobar čovek:

Ljubavna poruka

- Posle onoga što se desilo pre pet godina obećala sam sebi da nikada nikome više neću dozvoliti da probudi u meni taj osećaj, ponovo sam dozvolila. I to ponovo tebi, zato što sam želela da ti verujem... Ali ti i ja tebe vidimo drugačijim očima... Taj čovek koga ja vidim ne radi ovakve stvari. Uvek sam te na prvom mestu poštovala kao čoveka, pa tek onda kao muškarca. Nikada ništa ne bih uradila da te povredim jer želim da budeš srećan - napisala je Sevićeva Lukasu, ali odgovor nije dobila.

Informer

 

Darko ne veruje da je Ana pisala Lukasu

Informer

Darko Lazić i Ana Sević trenutno borave u Budvi sa ćerkicom Lorenom i ne mare za to što su u javnosti procurele SMS poruke koje je pevačica slala Lukasu. Umesto toga, Darko je na društvenu mrežu Instagram postavio fotku sa plaže na kojoj je sa ženom i ćerkom. 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Beloica

pre 6 godina

Aco klipane matori pa zar ne umes da upoznas slobodnu devojku a ima ih na hiljade dokle vise da se pecas na udate i koje kakve druge ......

miki delija

pre 6 godina

niti zna da peva niti je nesto vredno kao zena obican prcoljak koju ja dada nebih pogledao darko pamet u glavu oteraj to i neka je drogerasu zauvek

Gile

pre 6 godina

Sonja sikce i ne da acin debeo novcanik jaric je otresao nista od puste amerike miliona i jet seta pa brze bolje smestaj aci i teraj sve oko njega da se ofucana vrati i vodi finansije tj stekove i onoj jadnoj branislavi je namestila aferu preko druga urednika kurira pustili slike u novine da jevudalhe od ludog ace koji nista ne kapira jos ce on ispasti kriv za njena varanja tako to olos konstruise da mu se opet uvali.ta za pare ne preza sta ce da radi taki i za sevicku al je prevejana baba sonja a i frka ostala bez paretina acinih pa panika jer je niko nece livatore ne zanima ona jos mabje njeno bahanalisanje.namazana materijalna isousena lula..pired ovakvih divnih i prelepih devojaka aco bre dodji sebi lafe i bezi sto dalje jer ti nista ne znas a bg zna mnogo.

cezar

pre 6 godina

Curke su obe, lukas ne voli nijednu. On voli felnu da vrti

Izbori 2024

Vesti

TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija