• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

11.08.2017

19:42

DARKO PRAVI ZAZUBICE LUKASU! Pevač objavio snimak iz kreveta sa Anom!

Estrada

DARKO PRAVI ZAZUBICE LUKASU! Pevač objavio snimak iz kreveta sa Anom!

Podeli vest

Pevač Darko Lazić odlučio je da napravi zazubice kolegi Aci Lukasu, pa je objavio snimak iz kreveta sa suprugom Anom Sević

Čim su mediji objavili da Ana i dalje pati za Lukasom, s kojim je imala aferu pre pet godina, Lazić je odlučio da udari kontru i demantuje da mu je brak sa pevačicom u krizi. Darko je tako iznenadio mnoge kad je na Instagramu objavio fotku koja je nastala, kako se pretpostavlja, posle seksa sa pevačicom.

LJUBAVNI TROUGAO! ANA PATI ZA LUKASOM, OSTAVIĆE MUŽA: Staru ljubav pevačica NE MOŽE DA PREBOLI?!

Briga ih
Ne mare što se pola Srbije bavi njihovim ljubavnim trouglom

Na slici Savićeva i Lazić leže na krevetu, prekriveni ćebetom, ali se jasno nazire da su ispod prekrivača goli. Oni su se toliko opustili da je Ana u jednom trenutku čak lizala Darka po licu, što se vidi na snimku koji su objavili na društvenim mrežama. Ovo je izazvalo brojne komentare njihovih fanova, pa čak i pitanje da li je moguće da joj je oprostio vezu sa Lukasom.

Željko Šašić: Lukasa jure ribe jer je popularan

facebook

Pevač Željko Šašić kaže da Acu Lukasa žene jure jer je popularan, pa nije iznenađen što Ana Sević pati za njim! Prvi muž Sonje Vuksanović ističe da ga nimalo ne čudi što je ova sapunica dobila nastavak u vidu zaljubljene pevačice koja želi da ostavi muža zbog Ace.
- Popularnost je čudo. Zato žene i jure Lukasa - poručuje Željko.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mina

pre 6 godina

Svi se foliraju..glume "nirvanu"...a ko zna sta se u pozadini..zaista dogadja...!!?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija