• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

13.08.2017

22:00

DŽEJ SE NA MORU LEČI OD POROKA! Posle problema sa srcem okrenuo novi list!

Estrada

DŽEJ SE NA MORU LEČI OD POROKA! Posle problema sa srcem okrenuo novi list!

Podeli vest

Dok većina javnih ličnosti odlazi na more kako bi uživala i osunčala telo, pevač Džej Ramadanovski na obalama Crnogorskog primorja potražio je spas od vrućine, ali i alkohola

On pokušava da se oslobodi ovog poroka i da mu je na moru lakše da podnese krizu jer su mu dorćolske kafane drage pa su veće šanse da u Beogradu posustane.

Džej odmara u Pržnu, u društvu svojih prijatelja. I dok svi nazdravljaju vinom, pevač pije sok.

- Moram da vam se pohvalim, ostavio sam alkohol! Zapravo na odličnom sam putu da to uradim. Više ne želim da pijem i da me stalno saleću ljudi po ulici i govore kako sam se napio i slično. Dosta se pisalo u novinama o mojim bahanalijama kada sam bio pijan. Od sada kada sedim sa društvom pijem isključivo sokove i limunadu - kaže Džej i objašnjava da je to svim njegovim prijateljima čudno jer su od jutra do mraka nazdravljali rakijom ali da su ga podržali u njegovoj borbi:

Toliko je svima čudno što više ni kap alkohola ne uzimam da su prijatelji počeli da zbijaju šale na moj račun. Znaju da do pre neki dan nisam mogao da započnem dan bez čašice žestine.

DŽEJ: Smeta mi kada mi kažu da sam ciganštura!

Ramadanovski priznaje da su ga zdravstveni problemi i ljubav prema najbližima naterali da se odluči na ovakav korak. Problemi sa srcem koje je imao pre nekoliko meseci, zbog čega se lečio na klinici u Beču, sada su pod kontrolom.

-Imam jako visok pritisak i lekari su mi stalno savetovali da prestanem sa alkoholom. Sada mogu da odahnu, poslušao sam ih konačno. Jako je teško ostaviti nešto u čemu sam godinama uživao i voleo. Trideset godina se to taložilo u meni. Sada pokušavam da i ne pomirišem alkohol i nadam se da ću uspeti. Došao sam na more nekoliko dana kako bih se odmorio i istrajao u ovoj borbi - otkriva Džej i ističe da će nakon ostavljanja alkohola promeniti i mnoge druge životne navike dok će se doktori pobrinuti za taj zalistak na srcu koji mu stvara probleme.

DŽEJ ŽIVOTNO UGROŽEN! Pevač hitno mora na operaciju!

"Trenutno srce lečim vicevima koje pričam prijateljima", kroz osmeh poručuje Džej koji se nada da će mu i glas biti bolji nakon što potpuno ostavi alkohol pa se uveliko priprema za nove pesme i koncerte.

Džej kaže da mu je najžalije kada ga u alkoholisanom stanju vidi unuk Adrijan, mališan kojeg njegova ćerka Ana ima u braku sa pevačem Adilom Maksutovićem.

- Kada sam završio u bolnici, svi su bili zabrinuti. Familija iz celog sveta me je zvala da pita kako sam i šta se dogodilo. Ćerke su se zabrinule, čak i unuk koji je odmah zvao da me pita: "Deda, je l' ti dobro? - kaže pevač koji je za razliku od prethodnih godina, kada je na more dolazio sa ćerkama i unukom, ove godine došao sa prijateljima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hovenijer o sastanku u Briselu: Očekujemo rešenje koje će biti zadovoljavajuće za obe strane
Politika

Hovenijer o sastanku u Briselu: Očekujemo rešenje koje će biti zadovoljavajuće za obe strane

Ambasador SAD u Prištini Džefri Hovenijer izrazio je očekivanje da će delegacije (tzv.) Kosova i Srbije na današnjem sastanku u Briselu pronaći rešenje za pitanje dinara koje je zadovoljavajuće za obe strane dodajući da Amerika ceni poruke koje šalje zamenik kosovskog premijera Besnik Bisljimi u vezi spremnosti da se ponude kompromisna rešenja, prenosi Gazeta ekspres.

18.04.2024

13:52

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija