• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

22.08.2017

09:23

GARGAMELA, TI NE POSTOJIŠ! Saša Vidić se brutalno obračunao sa Draganom Mirković!

Estrada

GARGAMELA, TI NE POSTOJIŠ! Saša Vidić se brutalno obračunao sa Draganom Mirković!

Podeli vest

Poznati kreator rešio je da se bez dlake na jeziku obračuna sa folk pevačicom Draganom Mirković

Kreator Saša Vidić neretko zna da na sebi svojstven način iskritikuje  Draganu Mirković zbog njenog načina odevanja o kojem nema nimalo lepo mišljenje, što folk pevačicu uopšte ne dotiče.

- Ne, zato što znam odakle dolaze. Zašto jedna velika Verica Rakočević, jedan veliki Zvonko Marković, zaista divne kreatore imamo, zašto niko od njih nikada nije rekao nijednu ružnu reč za moje oblačenje - rekla je Dragana i dodala da, kada bi Saša znao šta o njemu i ostali misle, zaćutao bi istog trenutka.

- On, mukica, kad bi pročitao te komentare nikada više ni o kome reč ne bi rekao, a ne samo o meni - zaključila je Mirkovićka.

Nakon što je saznao šta je sve Gaga rekla o njemu, Saša nije mogao da ostane nem, već je rešio da joj se obrati na najbrutalniji način do sada.

- Gargamela, sprcala si sto godina na estradi i još nisi naučila da se ponašaš. Lupaš gluposti! Pa, ženo, ti ne postojiš već dve decenije, ovo što pišem je kao pismo duhu! Vratiću se na pokojnog Majkla Džeksona. Ti i on imate definitivno zajednički nos. On je, nažalost, umro, kao i tvoja karijera - bez dlake na jeziku odbrusio joj je Vidić, a da li će mu Gaga uzvratiti ili će se pak povući ostaje da saznamo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Anastasija

pre 6 godina

Поштована редакцији, какав познати креатор, то је смешна креатура умишљеност човека који пише смешне коментаре.

Milivoje

pre 6 godina

Mozes ti da laprdas koliko hoces mukice...a i da joj pljunes pod prozor

Per Gynt

pre 6 godina

Ne znam ko ja taj Vidic ali vidim da je bolestan i da napada zene. Bojim se da ce vrlo brzo da natrci na neku veliku pesnicu (musku naravno).

Dusica

pre 6 godina

Neka Gaga ne zameri ali nikada nije ima stila i nema pravo da komentarise na tu temu. Pozdrav.

više rada manje priče

pre 6 godina

On je nepristojan i prost ali je u pravu 100 % za sve. popapučeni opanak na tudjem kapitalu izvan terena pokušava da se ne vidi da je odsutan.Smetaju joj oni koji sami zaradjuju naprnim radom. Tako i onoj drugoj sponzoruši koja snima svake 10te godine.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija