• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. P.

25.08.2017

20:54

CECA  PROGOVORILA O PRESELJENJU SESTRE: Zet me se neće osloboditi! Pidžamu pod ruku i odoh usred noći kod moje Lidije!

Estrada

CECA PROGOVORILA O PRESELJENJU SESTRE: Zet me se neće osloboditi! Pidžamu pod ruku i odoh usred noći kod moje Lidije!

Podeli vest

Ceca Ražnatović kaže da će se Ocokoljići odseliti samo nekoliko kuća od njene vile u Ljutice Bogdana, pa će se zbog toga i dalje svakodnevno viđati

Svetlana Ceca Ražnatović kaže da nije tužna što će se, posle mnogo godina zajedničkog života, njega sestra Lidija sa porodicom iseliti iz vile u Ljutice Bogdana. Ona nam otkriva da će Ocokoljići od decembra živeti samo nekoliko kuća od njene i naglašava da je se zet Predrag Ocokoljić neće tako lako osloboditi.

Nije mu lako
Nije Peđi bilo lako. Kao da je imao dve žene, mene i Lidiju. A niko ga nije ni pitao da li hoće
Ceca Ražnatović

Pevačica kroz šalu kaže da je bivši fudbaler godinama bio oženjen sa dve žene.
- Nije Peđi bilo lako. Kao da je imao dve žene, mene i Lidiju. A niko ga nije ni pitao da li hoće - kroz šalu nam priča Ceca i poručuje da se ni u budućnosti neće ništa promeniti.

- Oni će se preseliti krajem godine, međutim ne idu mnogo daleko. Samo nekoliko stotina metara ćemo biti udaljeni. Tako da ako misle da su me se oslobodili, varaju se. Ja lepo usred noći uzmem pidžamu pod ruku, ponesem mobilni telefon i "kuc, kuc" na njihova vrata. "Zete, ja došla", i nema da se bune - otkriva Ražnatovićeva svoj plan.

Ne može bez sestre
Ja lepo "kuc, kuc" na njihova vrata i kažem "zete, ja došla". Nema da se bune
Ceca Ražnatović

Ceca naglašava da se raduje njihovom preseljenju, bez obzira na to što je navikla da živi sa sestrom i njenom porodicom.
- Najvažnije je da oni budu srećni i ja sam ih najiskrenije podržala da nađu svoj dom. Pa to je normalno. Svako treba da traži svoju sreću i mir. Sasvim je prirodno da se u jednom momentu odvojimo. Na kraju krajeva, svako traži svoj komfor. Eto i ja ću malo da se odmorim od gužve i gungule - šali se pevačica i dodaje:

- Lidija, Predrag i deca će se odseliti, Veljko je u Banjaluci, tako da ostajemo u kući Tasa i ja. Biće možda čudno, previše tiho, ali verujem da će mi i prijati. Međutim, kao što rekoh, jako smo blizu tako da će klinci stalno dolaziti kod tetke da ih čuva i gnjavi. Mi smo jedna velika porodica i uvek ćemo to ostati bez obzira na to gde ko živi.

Već prekida odmor

Ceca je nedavno otišla na odmor u svoju kuću na Kipru, međutim moraće već ove subote da ga prekine. Pevačica nastupa u Portorožu u Sloveniji i očekuje se da veliki broj ljudi dođe na njen nastup.

 

 

 

 

 

 



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kokot visnja

pre 6 godina

zet cesto morade u wc da ga baca u nesvest.tolike godine gledati zenske butke i otrivenu gu..u velike grudi a ne uraditi nista.dobro je zet u pameti hvala bogu pa ga glava ne izdade a mogla je!nebi bilo cudno zar ne?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija