• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

26.08.2017

10:48

VIKI ZAMALO UPALA U REKU! Pevačici pozlilo, pa završila u Hitnoj pomoći!

Estrada

VIKI ZAMALO UPALA U REKU! Pevačici pozlilo, pa završila u Hitnoj pomoći!

Podeli vest

Viki Miljković iznenada je pozlilo pred nastup na jednom beogradskom splavu, zbog čega je završila u Hitnoj pomoći

Pre nego što je kročila u klub, pevačici se slošilo na stepenicama na šetalištu. Odjednom joj se pomutio vid i zavrtelo joj se u glavi. Njen suprug Taške reagovao je iste sekunde i uhvatio je za ruku kako ne bi pala i skotrljala se niz stepenice. Polako ju je odveo do separea i poručio joj vodu i šećer da se osveži i dođe sebi. Ali njoj nije bilo bolje pa je istrčala sa splava i naslonila se na ogradu. Osećala je jaku mučninu i glavobolju, čučnula je i mnogi su pomislili da je pala u nesvest.

- Šta mi se dešava?! Taške! Neka neko dođe, srušiću se. Ne mogu da stojim na nogama - žalila se folkerka, nadajući se da će je čuti suprug, koji je u tom trenutku razgovarao s muzičarima. 

Ubrzo je pevačici prišao jedan konobar, koji joj je doneo vodu i tabletu. Pravio joj je društvo desetak minuta, dok se nije oporavila, a potom ju je odveo do separea. Iako se nije osećala dobro, Viki nije otkazala nastup, već se pojavila pred publikom, koja nije ništa primetila. Sve ih je digla na noge i atmosferu dovela do usijanja.

Dok je Miljkovićeva pevala, Taške je sve vreme motrio na nju i snabdevao je običnom vodom kako ne bi dehidrirala. U zoru, nakon nastupa, on ju je odvezao u bolnicu na pregled, gde je lekar konstatovao da joj se slošilo od umora i pada energije, jer mnogo radi. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala

pre 6 godina

Pa ovakvu frizuru treba da nosi stalno. Ali brate kako može da dozvoli da je ona kokoška JK vredja.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija