• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

26.08.2017

20:28

ESTRADNO-MODNI RAT DO ISTREBLJENJA! SAŠA VIDIĆ: Gago, ličiš na Džeksona, debela si ko KOMBAJN!

Estrada

ESTRADNO-MODNI RAT DO ISTREBLJENJA! SAŠA VIDIĆ: Gago, ličiš na Džeksona, debela si ko KOMBAJN!

Podeli vest

Saša Vidić nastavlja brutalno da vređa folkerku Draganu Mirković na račun njenog fizičkog izgleda i oblačenja

Saša Vidić žestoko je izvređao Draganu Mirković! Komentarišući njen stajling u magazinu "Svet", kreator nije birao reči kojima će uvrediti popularnu pevačicu.

Karijera ti je mrtva ko Džekson
Baš si se promenila otkako si odsekla onaj nos. Svaki put kad te vidim, setim se pokojnog Džeksona. Ima nešto slično sem nosa - on je umro isto kao i tvoja karijera

On je Mirkovićevu uporedio sa Gargamelom iz "Štrumpfova" i poručio joj da je ona fatalna greška hirurga.

- Gago Gargamela, je l' ti ovo navika iz rodnog kraja da nosiš čarapu na sandalu? Ili su ti iz filijale "Voga" javili da tako treba? E, Gago, Gago - započeo je Vidić, aludirajući na nedavnu Draganinu izjavu da ju je on ispljuvao da nosi obuću od tri dinara iako je tada na nogama imala brendirane "dolče i gabana" cipele.

Vidić se onda osvrnuo i na Draganinu operaciju nosa, koju je obavila pre dvadesetak godina.

- Toliko si godina sprcala na estradi da si uspela da postaneš nebitna. Moram priznati da si se baš promenila otkako si odsekla onaj nos, nekako sam te pamtio po tome, sad si mi kao fatalna greška hirurga. Svaki put kad te vidim, setim se pokojnog Džeksona. Ima nešto slično sem nosa - on je umro isto kao i tvoja karijera - izjavio je stilista, ne propustivši priliku i da uvredi pevačicu po pitanju izgleda, aludirajući na to da je predebela.

GARGAMELA, TI NE POSTOJIŠ! Saša Vidić se brutalno obračunao sa Draganom Mirković!

- Idi, ženo, bestraga, vidi kolika si! Ako tako nastaviš, moraćeš da se slikaš pored kombajna, pošto si veća i od ovih kola iza tebe! Ako misliš da preterujem, nađi decu uzrasta od tri do pet godina da te nacrtaju, biće to jedino realno stanje.

Informer

Pokušali smo da dobijemo komentar od Dragane, ali ona nije želela da se bavi novim Vidićevim napadima. Pevačica je prošle nedelje u intervjuu jednoj bosanskoj televiziji rekla da napadi ne dolaze direktno od njega, već od njegove prijateljice, a njene koleginice koja je mrzi. Tom prilikom nije želela da otkrije na koga sumnja, ali su pojedini nedeljnici pisali da je aludirala na Cecu Ražnatović.

- Znam odakle ti napadi dolaze. Zašto niko nikad nije pročitao od velike Verice Rakočević ili Zvonka Markovića nijednu ružnu reč za moje oblačenje. Samo od jedne osobe koja je kućni prijatelj i stilista koleginice koja me ne voli. Svi su provalili i primetili. On mukica (Saša Vidić, prim. aut.), kad bi pročitao te komentare, nikad više ni o kome reč ne bi rekao, a ne samo o meni.

Briga je za Vidića, sprema koncert

Mario Badjuk

Dok je Vidić proziva, Dragana se sprema za nastup koji ima 15. septembra u Somboru u hali "Mostonga". Folk zvezda ne krije da jedva čeka da se druži sa publikom.
- Turneja je divan način da se družim sa publikom. Vidim po dosadašnjim koncertima da su me se uželeli kao i ja njih. Od jeseni će biti mnogo više nastupa i jedva čekam da zapevam ljudima u Somboru - rekla je Dragana.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija