• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: grand online

30.08.2017

15:39

OGLASIO SE SAŠA POPOVIĆ: Opatija je stvarno divan grad...

Estrada

OGLASIO SE SAŠA POPOVIĆ: Opatija je stvarno divan grad...

Podeli vest

U medijima je kao bomba odjeknula informacija da će se Saša Popović povući sa javne scene, da više neće biti na čelu Grand produkicije, kao i vođa najgledanijeg muzičkog takmičenja Zvezde Granda, te da će se s porodicom odseliti iz Beograda

 

Oglasio se i sam Saša Popović, koji kaže:

- Činjenica je da Grand produkcija proizvodi najbolje i najgledanije emisije, pa sam samim tim navikao da pred svaku novu sezonu čitam senzacionalne vesti o sebi. Ipak, reč je o netačnim informacijama. Nemam nameru da se povlačim iz posla, koji volim, naprotiv! Oran sam i spreman za nove projekte, pun sam elana i već me uhvatilla poslovna groznica. Ne samo da smo za ovu sezonu spremili fantastične projekte, već u našem media planu imamo ideje i za narednih pet godina.

O gledanosti, koje sa sobom nose emisije koje potpisuje naša produkcija, nikada nije bilo potrebe diskutovati, tako da ćemo i dalje držati visok nivo profesionalnosti. S druge strane, neosporni kavlitet koju imamo, podići ćemo na najviši produktivni nivo i time još vise obradovati našu vernu publiku. Grand produkcija nikada nije mislila o kvantitetu, isključivo smo se bazirali na kvalitet i tako će biti i u narednom periodu, jer nemam nameru da se povlačim i to u narednih deset godina.

Takođe, nikada nisam ni pomislio da napustim Beograd, niti da menjam svoj način života. Opatija je divan grad, u kome takođe imam mnogo prijatelja, volim da se odmaram tamo, ali dom moje porodice i mene je u Beogradu - rekao je Saša Popović za Grand Online. 


ŠOK! SAŠA POPOVIĆ SE SELI IZ SRBIJE! Evo ko će ga zameniti u Grandu!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija