• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.09.2017

09:07

LUKAS VAN SEBE PORUČIO SONJI: Prodavačice LJUBAVI, pretela si - POČINJE BORBA ZA VIKTORIJU!

Estrada

LUKAS VAN SEBE PORUČIO SONJI: Prodavačice LJUBAVI, pretela si - POČINJE BORBA ZA VIKTORIJU!

Podeli vest

Pevač Aca Lukas obratio se na Fejsbuku bivšoj suprugi Sonji optužujući je da je izmislila da ju je on napao nožem i pretukao i uz psovke i uvrede joj poručio da će joj uzeti dete!

- Pokaži nam te povrede, sramoto jedna, majko našeg deteta, pipnuo te nisam. Sramota me je bilo zbog jadnog deteta sve ove godine, da kažem kakav si ti monstrum! Ali sada je dosta! Sada će svi znati ko je ''Sonja Vu''! Počinje borba za Viktoriju! Javno ti saopštavam da ću se truditi svim silama da ti uzmem dete, a ti dobro znaš koliko razloga za to ima - napisao je Lukas.

Pročitajte šta je Lukas sve napisao na Fejsbuku:

 

 

!!!!

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on Sep 2, 2017 at 3:09pm PDT

Podsetimo, Sonja je policiji prijavila da ju je Lukas pretukao nakon što je upao u njen stan i počeo da lomi stvari. Ona je nakon toga završila u Urgentnom centru, a ovim povodom još se nije oglašavala za medije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ma sibaju se sve zesce

pre 6 godina

Mocni ljudi. zbog njih su i zatvorili Lazu Lazarevica, pa se pacijenti slobodno sibaju po kucama, a bogme i po ulicama.  Gazenje novinara je holateralna steta. Ma cirkus. Sta ce tu jos biti videcemo, nastavak sledi.\n

Nina

pre 6 godina

Polako gospodine Lukas, mnogo ste povredjeni ali to je majka vase cerke i to je bila vasa izabranica i saputnica. Ako imate ista o njoj bolje drzite to za sebe jer to je i vasa sramota a devojcica treba da odrasta u toj sramoti i da je to prati ceo zivot. Jel' hocete to za svoju cerku? Raspravite stvari tj prljavi ves u privatnom, daleko od sveta i zadrzite svoje samopostovanje. Cerka ce vam biti zahvalna a i vi kada ohladite taj ego hvalicete bogu na tome. U protivnom bicete predmet ismevanja citave nacije i vi i vasa bivsa i vasa cerka.

sve u javnost dosta skrivanja

pre 6 godina

nazalost postali smo tabloidno drustvo gde i sudovi postupaju po onom sto citaju u medijima a ne samo po dokazima. sudije kao ljudi imaju pravo na slobodno sudijsko uverenje, a ono i te kako zavisi od onoga sto cuju i vide u javnosti kada su ovakvi slucajevi u pitanju. tako da nemojte da se pravite toliko naivni, i te kako treba da odgovori, i te kako treba javno da se brani i iznese potpunu svoju verziju price. ona je iznela u medijski prostor i on sad upravo tu treba da nastavi tu bitku. ta suplja moralisanja kako on pljuje po sebi, ne, on pljuje iskljucivo po njoj, ona nije on niti na bilo koji nacin njega prestavlja. uvek se vrse te zamene teza. zene su licnosti kao i mi, i te kako ih treba individualizovati i izvuci na povrsinu a ne da se uvek skrivaju iza muskarca ili iza tih laznih stereotipa o neznom i nevinom zenskom stvorenjcetu. ako je opajdara treba je imenom prozvati i javno zigosati kao sto i one ocito to rade prema muskarcima nemilice. prozovu te da si nasilnik a onda se sakriju iza vela "nezne i nevine zenskosti" i vicu ti da ne treba da se branis i da im odgovoris jer su one nezniji pol. kako da ne.

mirka

pre 6 godina

ne znas ti nina sta pricas branis krivu stranu

Ron Jeremy

pre 6 godina

Kреће нови "ријалити" који ће бити гледанији од "Задруге".

školovaTi

pre 6 godina

Da...samo Aci,kurva je zaštićena i izgubićeš druže.Veliki monstrum novog svetskog poretka projektovao je poredak u kojem treba rasturiti svaku porodicu , srozati svaki autoritet , poniziti svaku istinu. Kažu sada da im ne trebaju dokazi,nije važno jesi li je tukao ili nisi , dovoljno je da kurva kaže da jesi i ostale kurve novog svetskog poretka zatvoriće te .

Mila

pre 6 godina

Instikt mi govori da je Aca u pravu...Ova zena deluje promiskuitetno..zanimanje joj lovac na uspesne ..zasto je Zeljka ostavila...? Pa nije imao para...Plasim se da je pravda na strani ovakvih zena.Pravda za Acu.

pjerdelagar

pre 6 godina

Jbg...Aco...verujemo ti...ali trebao si znati da ženiš ženu, nevernicu, kamenjarku u duši..."otetu" od drugog...a znaš ono - "oteto-prokleto". Znamo...i da simislio ,da si osvojio premiju....kad ono - "kontejner".

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija