• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

04.09.2017

07:55

POBEGLA OD MUŽA?! Tanja Savić sa decom otišla iz Australije!

Estrada

POBEGLA OD MUŽA?! Tanja Savić sa decom otišla iz Australije!

Podeli vest

Folk pevačica Tanja Savić je odlučila da se iz Australije preseli u svoju domovinu, zajedno sa decom

 

Naime, pevačica je prethodnih godina živela na relaciji Srbija-Australija konačno je odlučila da svije gnezdo na jednom mestu.

Kako je njen sin Maksim prošle godine pošao u školu iako je imao pet godina, jer je takav obrazovni sistem u Australiji, ona ga je pre nekoliko dana prebacila u osnovnu školu u Beogradu, gde joj je dozvoljeno da mališan pohađa drugi razred. Iako njen suprug živi i radi u Australiji, ona je očito donela odluku da se više ne seli.

- Tanja je Maksima upisala u školu u Beogradu i time sve papire iz Australije prebacila u Srbiju. Iako bi po godinama on trebalo da pohađa prvi razred, njemu je priznata godina školovanja iz Gould Kostu pa je pošao u drugi razred. Iako se bojala da li će se zbog jezika uklopiti u novo društvo, Maksim se snašao odlično.

Tanja je presrećna jer može i karijeri da se posveti, a Dušana će posećivati kako joj obaveze budu dozvoljavale, kao i on njih. Tanja je uspela da ubedi Dušana da je najbolje da to bude Srbija, naročito sada kada se pomirila sa porodicom - kaže izvor blizak pevačici i dodaje: 

facebook

- Dušan se u početku bunio jer smatra da mališani imaju veću perspektivu u Australiji, ali Tanja ovog puta nije želela da popusti kako je to ranije činila u braku. S obzirom na to da im posao sa hotelima u Australiji ne cveta, ona smatra da je sada prioritet da ona nastavi karijeru jer od njenog posla trenutno žive.

Pevačicina majka Živana potvrdila je ove informacije.

- Maksim je po našem obrazovnom sistemu drugi razred i upisan je u beogradsku školu, a Đorđe u predškolsko. Za sada su ovde i u Srbiji će pohađati školu. Ne znam kakvi su im planovi za ubuduće, ali za sada je tako zbog čega sam mnogo srećna. Konačno ću unuke moći da viđam često - kaže Živana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija