• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

04.09.2017

19:45

EVO ŠTA JE SVE ACA LUKAS REKAO O SONJI: Ona je ku*vetina! UZEĆU JOJ DETE, otkriću s kim se sve heftala!

Estrada

EVO ŠTA JE SVE ACA LUKAS REKAO O SONJI: Ona je ku*vetina! UZEĆU JOJ DETE, otkriću s kim se sve heftala!

Podeli vest

Aca Lukas tvrdi da je njegova žena Sonja kurva i da laže da ju je on u subotu pretukao u stanu na Bežanijskoj kosi. Folk pevač u šokantnoj ispovesti za Informer priča zbog čega zakonita supruga hoće da ga strpa u zatvor i poručuje da će joj oduzeti njihovu šestogodišnju ćerku Viktoriju

Aca Lukas tvrdi da je njegova Sonja kurva i preti da će joj oduzeti ćerku Viktoriju! Folk pevač je otvorio dušu za Informer i ispričao kako mu i dalje zakonita supruga namešta aferu da bi ga strpala u zatvor i uništila, te ističe da je nije pretukao u nedelju po podne u stanu na Bežanijskoj kosi.

Ima ih koliko hoćeš

- Sonja je kurvetina, laže da sam je tukao, samo sam je jednom šutnuo u nogu. Ovo je sve smislila jer hoće da me vidi iza rešetaka. Te modrice na kolenima je verovatno dobila od karanja okolo, možda kada je pre tri dana sa jebačem otišla na put, šatro da kupuje garderobu. Ona se često jebe, ima ih koliko hoćeš. Jebe se i za lovu verovatno. Izgleda da se moja žena čak bavi i prostitucijom! Trenutno tražim dokaze, a ako ih budem našao, sudskim putem ću joj oduzeti dete - započinje svoju ispovest Lukas i nastavlja:

OGLASILA SE SONJA: Au, kakva poruka za Acu Lukasa!

- Kaže da sam u stan gde mi živi dete ušao sa nožem i pretukao je. Pa na šta vam ja ličim? Alo, pa tu je bilo i moje dete. Kako bih pred njom vitlao nožem?

Čekala bi u redu
Da je nije mučeni Željko Šašić pokupio iz onog Leverkuzena, i dalje bi čekala u redu u diskoteci da se slika sa mnom
Aca Lukas

Folker je ispričao svoju verziju događaja, šta se desilo u subotu posle podne, posle čega je Sonja završila u Urgentnom centru.

- Tog dana sam otišao da vidim Viktoriju. Sve je bilo u redu dok Sonja nije počela da pominje intervjuu koji je nedavno dala, gde me je napljuvala. Rekao sam joj da treba da je bude sramota, jer sam ja svih ovih meseci lepo pričao o njoj, a ona me pljuje po novinama.

Posle Acinih optužbi Sonja je poludela i počela da urla.

- Krenula je da viče na mene pred detetom i svašta da mi govori. Iznervirao sam se i rekao joj: "Sonja, nosi se u ku*ac. Došao sam da vidim dete." Ali ona nije htela da prestane jer ima dijagnozu. Urlala je da sam ovakav, onakav... Tada sam joj rekao: "Daj, bre, kurvetino jedna, teraj se u pičku materinu, nemoj da počnem svima da pričam ko si i šta si."

ACA LUKAS PRIZNAO KRIVICU: Pevač dobio 10 meseci zatvora, uslovno na tri godine!

HRONOLOGIJA ESTRADNE SAPUNICE

- 19. juna se prvi put pojavila informacija da se Aca Lukas i Sonja Vuksanović razvode. Tada je Sonja sa njihovom ćerkom Viktorijom otputovala na more, a Lukas je ostao u Beogradu.

- 20. juna, samo dan kasnije, u medijima je procurela vest da se folker razvodi jer ga je žena prevarila s proslavljenim košarkašem Markom Jarićem. Kako bi proverio da li su medijski napisi tačni, Aca se dopisivao sa Markom u Sonjino ime i tako otkrio da je sve istina. Poslao je Marku poruku u Sonjino ime: "Piši mi na ovaj broj, da nas onaj moj ne provali." Potom je izveo suprugu na večeru i sa tajnog telefona košarkašu poslao SMS poruku da ga odmah pozove. Marko je to i učinio, a onda je nastala drama. Lukas je dao Sonji da se javi na telefon, a onda joj je oteo slušalicu i počeo da urla na Jarića: "Jeb*m ti majku što jeb*š ovu moju k*rvu."

- 5. jula izašla je naslovna strana magazina "Stori" na kojoj su nasmejani pozirali Aca Lukas i Branislava Pašajlija. Tada je folker obelodanio da ima novu devojku, sa kojom želi da ostari. Međutim, ta veza nije dugo trajala, jer su već 21. jula raskinuli

- 30. avgusta je Lukas kupio Sonji skupocenu torbu od krokodilske kože, kojom se ona pohvalila na društvenim mrežama. Napisala je kako ima najboljeg bivšeg muža i tako su ponovo krenule priče da će se supružnici ipak pomiriti

- 2. septembar u medije je procurila informacija da je Lukas pretukao Sonju u stanu na Bežanijskoj kosi. Ona je posle incidenta otišla u Urgentni centar i u policiju, ali Lukas tvrdi da je nije ni takao, već da ju je samo šutnuo nogom kako bi je pomerio sa vrata da prođe

To je Sonju još više razljutilo, pa je uzela šolju iz koje je Lukas pio kafu i gađala ga.

- Na vreme sam se izmakao, pa me nije pogodila. Krenuo sam da izađem na vrata, jer sam video u kom smeru ide rasprava, ali ona je stala ispred mene i nije mi dala da prođem. Tada sam je odgurnuo nogom kako bih prošao - priča Lukas.

Pevač ističe da ima i svedoke za sve što se događalo na Bežanijskoj kosi.

- Tu je bio moj čovek iz obezbeđenja Marko Vidović, koji me je čekao da me vozi na aerodrom, jer sam te večeri imao nastup u Cirihu. On može da posvedoči da je nisam tukao, kao i zvanični policijski izveštaj u kom piše da je nisam pipnuo, a kamoli prebio ili lupao šamare. Sonja ima samo modricu na nozi. Da sam je tukao, ne bi mogla da dođe do Urgentnog - kaže pevač.

Ništa od pomirenja

Acu je posebno zabolelo to što je Sonja ispričala u medijima da je on želeo da mu u kući bude i supruga i fan.

- Da je nije mučeni Željko Šašić pokupio iz onog Leverkuzena i da posle toga nije bila sa mnom, i dalje bi čekala u redu u diskoteci da se slika sa mnom i Cecom Ražnatović, koju inače naširoko pljuje. Ne znam odakle joj ideja da se tako ponaša prodavačica jeftinih krpica sa Kapali čaršije.

Na pitanje da li je istina da je nedavno hteo da se pomiri sa Sonjom, pa joj je zato kupio skupocenu torbu, folker kaže:

- Nisam hteo da se mirimo. Kupio sam joj torbu, ali i Sofiji i Viktoriji za rođendan. Ja sam gospodin čovek koji nikada nigde ne dolazi praznih ruku. A još jedan dokaz da je ona kurvetina, drolja i fuksa jeste to što je stavila moj poklon na društvene mreže. Žao mi je što ovako pričam, ona je majka mog deteta, nažalost, ali je ujedno i moja najveća greška i najveći promašaj mog života.

Imam dokaze da je bila s Jarićem

Tviter/Marko Jarić

Lukas tvrdi da je njegova supruga Sonja imala ljubavnu aferu sa bivšim košarkašem Markom Jarićem, kao što se već mesecima šuška.
- Istina je da je bila sa Markom Jarićem, imam dokaze. Lično sam komunicirao sa Jarićem porukama, a on je mislio da se dopisuje sa Sonjom. Ona je jedna pokondirena tikva, loš pokušaj Adrijane Lime. Od Adrijane Lime jedino ima LIM umesto mozga. Nažalost, nije ona mene varala samo sa njim. Bilo je tu još muškaraca.

 


 

 

 

 

 

 

Imenovaću sve Sonjine jebače

Aca je odlučio da sutra sazove konferenciju za novinare gde će izneti sav prljav veš svoje žene Sonje Vuksanović.

- Mora da se stavi tačka na sve ovo, da krenem dalje. Zato ću sve da ispričam o Sonji, sa kim je bila, šta je radila, šta sam trpeo zbog deteta, šta mi je uzela od love, šta je ukrala, šta sam joj dao. Ja sam hteo da smirim situaciju i nedavno sam izjavio da sam joj verovao, da ona nije radila sve te stvari, kako bih stavio tačku na novinske napise, ali posle ovoga što me namešta policiji sve ću otkriti o njoj.

ACA LUKAS IZAŠAO IZ PRITVORA, OTIŠAO NA PIĆE I PORUČIO: Priznao sam krivicu, žaliću se samo na jedan deo presude...
 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija