• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.09.2017

22:19

LUKAS PORUČIO 'KURIRU': Da je više 'ženomrzaca' kakav sam ja, žene bi bile mnogo SREĆNIJE!

Estrada

LUKAS PORUČIO 'KURIRU': Da je više 'ženomrzaca' kakav sam ja, žene bi bile mnogo SREĆNIJE!

Podeli vest

Pevač Aca Lukas poručio je dnevnom listu 'Kurir' da je 'više ženomrzaca kakav je on, žene bi bile mnogo srećnije' reagujući na njihovu sutrašnju glavnu najavu u novinama! Lukas nije štedeo reči, jer je očigledno besan zbog laži koje je na račun njegovog privatnog života izneo ovaj list. Pročitajte šta je folker napisao na svom Instagram nalogu...

- Da je više ovakvih 'ženomrzaca' kao što sam ja, žene bi bile mnogo srećnije! Pitajte Sonju da pokaže modrice, a onda je pitajte da pokaže tašne, bunde, cipele i kuću koju sam joj lično poklonio! - napisao je Lukas vidno uzrujan zbog naslovne strane 'Kurira'.

- A ti Nemanja Pajiću, direktore Kurira i Sonjin mentoru, ti si onaj koji mrzi normalne ljude, jer sam nisi normalan! Zato što su ti od silnog tr*anja u gu*icu otpale dlake po telu i zato što si bolesna pe*erčina (čast svima homoseksualne orijentacije), ali ovo go*no je pe*erčina u duši! Možeš da stavljaš u tvoje smrdljive novine šta hoćeš, samo možeš da mi pljuneš pod prozor, ljigo slinava i genetska greško - napisao je pevač.

Pogledajte: 

Instagram

Podsetimo, dnevni list 'Kurir' je na sutrašnjoj naslovnoj strani Lukasa etiketirao kao 'ŽENOMRZCA'. U glavnoj najavi za 5. septembar navodi se, citiramo: 'LUKAS IZGUBIO KOMPAS: Šabanova žena je idiot, novinarka je kurva, a Sonja drolja!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija