• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.09.2017

10:37

(VIDEO) LUKAS NA PINKU: Evo šta je rekao o prebijanju Sonje i prljavoj kampanji koju 'Kurir' vodi protiv njega!

Estrada

(VIDEO) LUKAS NA PINKU: Evo šta je rekao o prebijanju Sonje i prljavoj kampanji koju 'Kurir' vodi protiv njega!

Podeli vest

U jutarnjem programu na televiziji 'Pink' folker Aca Lukas izjavio je da je u policiji priznao da je tukao svoju suprugu Sonju, kako bi izbegao da ode u pritvor...

Pored toga, Lukas se obrušio na dnevni list 'Kurir' ističiću da mu je ovaj skandal namešten i to od strane Nemanje Pajića, glavnog urednika ovog lista, koji je inače, prema rečima pevača dobar drug njegove supruge Sonje.

- Kurir je sve izmislio! U prvoj vesti koju su objavili na svom lažljivom portalu navodili su da sam Sonju jurio nožem po kući. Tvrdim da to nije istina. U policiji sam priznao da sam je tukao da bih izbegao pritvor - objašnjava Lukas. 

- Pogledajte šta se u proteklih tri meseca pisalo o meni u tom listu! Da je sve što su oni napisali istina, mene bi trebali da obese... - ispričao je vidno uzrujani pevač.

Printscreen Pink

Podsetimo Aca Lukas je sinoć na svom Instagram profilu napisao sledeće:

- Da je više ovakvih 'ženomrzaca' kao što sam ja, žene bi bile mnogo srećnije! Pitajte Sonju da pokaže modrice, a onda je pitajte da pokaže tašne, bunde, cipele i kuću koju sam joj lično poklonio! - napisao je Lukas vidno uzrujan zbog naslovne strane 'Kurira'.

- A ti Nemanja Pajiću, direktore Kurira i Sonjin mentoru, ti si onaj koji mrzi normalne ljude, jer sam nisi normalan! Zato što su ti od silnog tr*anja u gu*icu otpale dlake po telu i zato što si bolesna pe*erčina (čast svima homoseksualne orijentacije), ali ovo go*no je pe*erčina u duši! Možeš da stavljaš u tvoje smrdljive novine šta hoćeš, samo možeš da mi pljuneš pod prozor, ljigo slinava i genetska greško - napisao je pevač.

LUKAS PORUČIO KURIRU: Da je više ženomrzaca kakav sam ja, žene bi bile mnogo SREĆNIJE!

Iako je putem društvene mreže zapretio Sonji da će joj oduzeti njihovu ćerku Viktoriju, on sada, kada su se strasti malo smirile, kaže da dete ipak treba da bude sa majkom, kao i da je Sonja uprkos svemu dobra majka.

- Dete mora da živi sa majkom, jer tako treba. Ja ću svaki dan da viđam to dete. Sonja je dobra majka. Voleo bih da se sve ovo izbriše da moja ćerka kad poraste ne bi mogla da vidi neke stvari koje sam ja ovde rekao - rekao je pevač.

Printscreen You Tube

- Ja sam čovek koji poštuje zakon i nagodio sam se. Nikada nisam tukao žene i nikada to neću uraditi. Mogu da donesem papir koji sam potpisao pre mesec i po dana i prepisao joj kuću koju sam ja kupio jer ja nisam čovek koji može da ostavi ženu i dete na ulici. Moja supruga je indoktrinirana jer sluša svog druga koji radi za jedan list. Taj čovek je verovatno psihopata, čovek mi smešta afere. Tog dana kad sam ja navodno i prebio ženu, došao sam da vidim ćerku jer je trebalo da idemo u zoo vrt, ali sam kasnio, pa sam došao da kažem da ću je voditi sutra - rekao je folker i dodao:

- Ona i ja smo se sporečkali dok sam ja tu bio. Samo čovek iz mog obezbeđenja je to čuo, strašne reči su to bile. Došli smo u situaciju da ona mene gađa šoljicom za kafu, ja sam se tu izmakao i kad sam video koliko ima sati, samo sam je odgurnuo rukom i izašao napolje. Upravo zbog toga što sam jednom prilikom slučajno video poruku kod nje na telefonu koju joj je poslala njena advokatica. Napisala joj je da jedino može da me izazove da je udarim rukom. Kad sam ja izašao iz kuće i otišao u Cirih već je na portalima stajalo da sam ja nju jurio s nožem u rukama, da sam je nokautirao. Ona se lepo islikala ispred Urgentnog i donela izveštaj od lekara da ima neku crvenu fleku i neko nagnječenje na nozi.

Pogledajte video:



Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mrvica

pre 6 godina

Zbog sponzorusa i udavaca Zakon protiv zlostavljanja u porodici ce biti doveden do apsurda.

nada

pre 6 godina

Hajde bre sve ovo je trla baba lan da joj prodje dan - kada si se zenio nisi nikoga pitao za dozvolu ! Koliko ja vidim obadvoje zelite veliku medijsku paznju a ne razmisljate o posledicama koje ce to dete imati ! Sonja nije cvecka a brate ni ti nisi sav svoj kada si sebi sve ovo dozvolio !!!!!!!!!!!!!!

bubasvaba

pre 6 godina

Kad si se sa njom ozenio neko drugi je isto bio kao ti sad i sta si mislio da ce tebe postovati a prvog supruga nije zasto ???? pitajse sam ona je lovac i kad lovina postane svoina vise je ne interesujes ide dalje u lov.

jasim

pre 6 godina

Ma naravno,nema finijeg coveka od Lukasa,kraj njega zene se same samaraju,novinari sami sebi razbijaju foto aparate o glavu a on jadni kukavac slucajno se tu nadje da smrkne jednu linijicu.

Žarkov Dragan

pre 6 godina

Civek koji tuce zenu treba najstroze da bude kaznjen a ne da krivi druge za svoje postupke pa makar on bio i Aca Lukas!!!\n

Nina

pre 6 godina

Priznao je da je tukao zanu a sada ide i prica kako je to uradio da bi izbegao pritvor. Zasto nije dokazao da nije kriv i da ga ona i te novine oblajavju i jos trazio odstetu. Zar se nije mogao braniti sa slobode samo sa obavezom da joj ne prilazi??? Nesto nije kako treba u njegovoj prici. Ne moze to priznati pa posle ici po televiziji i pricati da nije. Ko ce da mu veruje? Prebacio je ljutnju na te novine pa postaje malo opasan za osoblje tih novina. Treba da se smiri ako zbog nikog drugog onda zbog svoje dece. Nema on vise zivce a ni novac da ide od jedne do druge napumpanih usana i zadnjice.

Izbori 2024

Vesti

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije
Politika

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije

Predsednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Sandra Božić čestitala je danas svim pripadnicima Vojske Srbije 23. april, Dan Vojske Srbije, ističući da Srbija temeljno razvija svoju vojsku kako bi bila sposobna da odgovori na sve izazove.

23.04.2024

12:46

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija