• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

05.09.2017

17:30

(FOTO) FOLK PEVAČ IMA OZBILJNIH ZDRAVSTVENIH PROBLEMA! Đani završio u bolnici zbog trovanja!

Estrada

(FOTO) FOLK PEVAČ IMA OZBILJNIH ZDRAVSTVENIH PROBLEMA! Đani završio u bolnici zbog trovanja!

Podeli vest

Radiša Trajković Đani je završio u bolnici zbog infekcije i trovanja organizma! Folk pevač se nedavno posekao na neki lim na nastupu i tada su počeli problemi

Đanijeva supruga Slađa kaže da je stigao kod lekara u poslednji čas.

- Sve je počelo pre dve-tri nedelje kad se povredio na nastupu u Bihaću. Posekao je ruku na neki lim. Nije mu izgledalo da je toliko opasno, pa zato i nije išao kod lekara. Međutim, pre desetak dana je počeo često da dobija temperaturu, mnogo ga je bolela ruka. Ma, nije mogao da se kreće koliko ga je sve slomilo. Dobio je jaku infekciju i trovanje čitavog organizma - priča nam pevačeva supruga i dodaje da je Đaniju posebno bilo teško na 18. rođendanu njegovog sina:

"No parti"
Preguraću sve ovo, pa nastavljamo sa partijanjem
Đani Trajković

- Za punoletstvo sina je jedva izdržao na nogama. Nije bio dobro, ali je to moralo da se odradi. Sad za vikend mu je bilo katastrofa, pa me je zvao da mi kaže da mu nađem doktora jer više ne može da izdrži. Išli smo kod infektologa, reumatologa..., kod svih koji su mogli da pomognu. Nažalost, ispostavilo se da je sve od tog lima, da se infekcija pojavila i proširila jer nije primio odmah tetanus kada se posekao. Lekari ne znaju koliko će morati da ostane na lečenju. Sve vreme prima infuzije. Ma, samo da je izvukao živu glavu.

Uprkos ozbiljnim tegobama, Đanija vedar duh nije napustio.

Aleksandar Jovanović Cile

- Familijo, mora to da bude dobro! Samo, moram da slušam lekare sad. Ne smem ni da pisnem. Žena je tu sa mnom sve vreme, vodi računa o meni kao da sam bebica. Preguraću sve ovo, pa nastavljamo sa partijanjem - rekao nam je kroz smeh Đani.

Aleksandar Jovanović Cile
Aleksandar Jovanović Cile

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija