• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I.P. - J.B.

05.09.2017

15:00

(PAPARACO) ĐILAS I ANA OTPUTOVALI U TURSKU! Zaljubljeni par umalo zakasnio na avion!

Estrada

(PAPARACO) ĐILAS I ANA OTPUTOVALI U TURSKU! Zaljubljeni par umalo zakasnio na avion!

Podeli vest

Dragan Đilas i Ana Dabović u poslednjem trenutku se ukrcali u avion za Istanbul kako bi bodrili naše reprezentativce na utakmici protiv domaćina

Bivši političar Dragan Đilas i njegova devojka Ana Dabović umalo juče da zakasne na avion za Istanbul! Njih dvoje su se ujutru uputili za Tursku da bodre naše igrače koji su sinoć igrali meč protiv domaćina. Predsednik košarkaškog saveza i igračica američke ženske NBA lige stigli su u poslednji čas na beogradski aerodrom "Nikola Tesla".

22 godine je Đilas stariji od Ane

Pet do dvanaest

Čekirali su se za biznis klasu, a dok su stajali u redu Ana je svog dragog češkala i mazila po licu.

Informer

- Ana i Dragan su se uspavali, pa su u poslednji čas stigli na aerodrom. Odjurili su na šalter, gde su strpljivo čekali da dođu na red. Delovali su baš zaljubljeno, ona ga je češkala i mazila po licu i nisu se obazirali na ljude okolo - priča za Informer izvor koji se zatekao na licu mesta.

Informer

Zanimljivo je da su mlađa sestra Milice Dabović i nekadašnji gradonačelnik Beograda odlučili da do svog odredišta stignu turskom a ne srpskom avio kompanijom.

- Kupovali su karte u "pet do dvanaest", pa nisu imali mnogo izbora oko prevoznika. Đilasu je važno da sedi u biznis klasi jer mu je na tim sedištima udobnije i ima gde da se opruži. I on i Ana su bili obučeni skroz u sportskom fazonu - zapazio je naš sagovornik.

Informer

Brojne obaveze

On dodaje da će golupčići u Turskoj ostati nekoliko dana, dok ne prođu sve važne utakmice naše reprezentacije.

- Ana i Đilas biće u Istanbulu do petka jer žele da isprate mečeve Srbije protiv Velike Britanije (večeras) i Belgije (u četvrtak). Posle toga se vraćaju kući, gde ih očekuju brojne obaveze - zaključuje izvor našeg lista.

Malo se vole, malo se rastaju

Ana i Dragan su u vezi od 2013. godine, a do sada su više puta raskidali. Poslednji put su se rastali u maju ove godine, ali nisu mogli jedno bez drugog, pa je nedavno palo pomirenje. Kako kažu upućeni, najveća prepreka njihovoj ljubavi je to što Đilas živi u Beogradu, a Ana je zbog klupskih obaveza vezana za Ameriku.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija