• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

06.09.2017

10:45

PROPALI JOJ PLANOVI! Stanija evakuisana sa Floride zbog URAGANA!

Estrada

PROPALI JOJ PLANOVI! Stanija evakuisana sa Floride zbog URAGANA!

Podeli vest

Pobednica "Farme 6" Stanija Dobrojević nadala se da će naredne dane provoditi na egzotičnim lokacijama u američkoj saveznoj državi Florida. Međutim, priroda se postarala da joj upropasti planove

Stanija je otputovala na Floridu kako bi tamo uživala sa dečkom. Nakon nekoliko sati provedenih na ovom poluostrvu, njoj je savetovano da napusti ovu lokaciju zbog uragana koji se očekuje da će udariti na ovu državu za nešto više od 48 sati.

Ona nije imala izbora i morala je da se evakuiše, odnosno, ona se zajedno sa dečkom vratila u saveznu državu Nju Džerzi. 

Treba pomenuti da je na Floridi već proglašeno vanredno stanje jer se očekuje pomenuti uragan, koji nosi ime Irma. On se približava Sjedinjenim Američkim Državama iz pravca Atlantika i Karipskog mora i već sada je dostigao četvrtu kategoriju, odnosno brzinu vetra od 251 kilometar na sat.

Uragan još nije udario u Floridu, ali ga je guverner ove države Rik Skot već sada proglasio opasnim po život i očekuje se njegova velika razorna moć. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija