• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ljubav&Zdravlje/M. Jovićević

11.09.2017

21:01

PRIVLAČE ME SAMO USPEŠNI MUŠKARCI: Jasmina Ana o šansama da joj se dopadne neko iz druge lige!

Estrada

PRIVLAČE ME SAMO USPEŠNI MUŠKARCI: Jasmina Ana o šansama da joj se dopadne neko iz druge lige!

Podeli vest

Da bih nekog volela, najpre moram da mu se divim. Hemija dolazi iz mozga i uvek je jača od fizike...
facebook.com

Njene knjige uvek privuku pažnju javnosti. Šampanjac su s njom u njenoj autorskoj emisiji ispijale brojne značajne ličnosti iz zemlje i regiona. Jasmina Ana je, kako kaže, trenutno u "petoj brzini". Posle nekoliko godina uskoro će se pojaviti njen novi, osmi roman, saga o ljubavi, strasti, veri, pročišćenju. Uvek intrigantna i britka u odgovorima, Jasmina Ana otvoreno za "Ljubav i zdravlje" govori o predstojećem odlasku na estetsku operaciju, o tome zašto je kod nje ljubav uvek oročena, o ostavljenim i neostavljenim muškarcima. Osvrnula se i na svoju, javnosti najpoznatiju, vezu sa kompozitorom Milutinom Popovićem Zaharom i otkrila zašto je hemija uvek jača od fizike.

Konačno stiže i novi roman...
- Novi roman i novi izdavač! Nova energija motiva... ponovo sam u svojoj, petoj brzini. To sam ja.

Važno je sačuvati dobru liniju i biti negovan, sa lepim zubima i dobrom frizurom

Zašto si napravila toliku pauzu?
- Čitala sam Kunderinu knjigu "Usporavanje". Pohvala sporosti. Neću da mi život postane trka. Neću da moram. U pauzi bila sam čitalac.. Svi su sad pisci, neko treba i da čita! Ne mogu sebe ni da zamislim u fazonu ovih udarnika, jedna godina, jedan roman! Kome? Zašto? Da se takmičim sama sa sobom, u ovom jedinom životu, koji je dragoceniji od literature? Ovo je moj osmi roman i 13. knjiga.

Šampanjac sa Anom

Ljubav ili strast? Ili i jedno i drugo? Šampanjac ili jagode? Ili i jedno i drugo?
- Strast. I Šampanjac sa Jasminom Anom. Pesnik Petar Pajić rekao je u mojoj emisiji da se votka pije sa limunom, a šampanjac sa Anom.

Da li se ovaj roman razlikuje od ranijih? O čemu je reč? Ima li ljubavi?
- Drugačiji je. Sigurna sam da ima veću snagu, snažniju poruku. Prve primerke poslaću Marićevim gostima u emisiji "Goli život". Žestoki momci će voleti ovaj roman. Ali će se i zamisliti, veoma... To je saga o ljubavi, strasti, veri, pročišćenju... Kuda sve, životnom kružnicom, za samo jednu godinu greha, mogu da odu junaci ljubavnog trougla, mafijaški bos, poznati beogradski advokat i njegova žena književnica.

Kad smo već kod ljubavi, u javnosti je najpoznatija tvoja veza sa Zaharom. Koliko mi je poznato, rastali ste se u miru, ali sam negde pročitala da je kod tebe "muškarac oročen na tri godine"?
- Zahar je bio moja milica. Duhovit, zabavan, topao čovek. Beskrajno talentovan! Kad uzme u ruke svoju čarobnu violinu, to je neponovljiva umetnost. Čini mi se da je i danas deo moje familije. Svi ga često pominjemo. Obožavala sam njegovog brata Miku, bio je pravi šmeker i gospodin. Zahar i ja smo imali lepu, kvalitetnu vezu. Ali bio je oročen na tri godine, a zakon je zakon.

facebook.com

Odlučila sam da uradim fejslifting sada, kad to još nije neophodno

A ima li sada nekog "neostavljenog"?
- Postoji jedan "muškarac bez osmeha". Ali je oročen na određeno vreme i bojim se da mu rok ističe. Mada, danas je uložio žalbu. Videćemo! Mora da priloži validne dokaze zašto bi trebalo da mu se produži rok.

Kakvi muškarci tebe privlače?
- Samo uspešni muškarci. Ne igram regionalne utakmice ni polufinale. Nema nikakve šanse da mi se dopadne neko iz druge lige. Da bih nekog volela, najpre moram da mu se divim. Hemija dolazi iz mozga. I uvek je jača od fizike.

Novi roman je saga o ljubavi, strasti, veri, pročišćenju...

Koliko je u životu bitan izgled?
- Bitan je. Pred lepotom se i Bogovi klanjaju. Važno je sačuvati dobru liniju i biti negovan, sa lepim zubima i dobrom frizurom. Toliko dugujemo sebi. Najlepši je miris negovane žene, govorio je Voki Kostić. Ali razumem žene koje se teše hranom kraj beskonačno dosadnih muževa. Kad izgubiš motivaciju, život te samelje. Zbog toga treba biti spreman i razmišljati o svom životu na vreme.

Da li vežbaš, paziš na ishranu?
- Da, imam svog fitnes trenera i jedino leti ne vežbam. Leti se opuštam u preteranom hedonizmu. Ne dozvoljavam sebi da se ugojim. Kad dodam neko kilo, uvedem vanredno stanje.

Jedna si od malobrojnih poznatih žena koje javno govore o plastičnoj hirurgiji. Hrabrost ili ludost?
- Moja filozofija života je - "dok si, neka si". Ako danas dobro izgledam, a mogu da izgledam još bolje, ja ću to uraditi. Radim na televiziji, a televizija se pre svega gleda. Odlučila sam da uradim fejslifting sada, kad to još nije neophodno. Ali nisam imala ideju kako i kod koga. Ko to može da mi uradi sa merom, lepo, neprimetno. Mogao je da se ne pojavi nikad, ali pojavio se plastični hirurg kome verujem, dr Borko Đorđević, doktor iz Kalifornije, koji je ulepšavao mnoge holivudske glumice i žene američkih predsednika. On sada ima kliniku i u Igalu, pa se tako ovih dana vraćam treći put na more. Vratiću se ovakva ista. Samo mlađa.

Ne dozvoljavam sebi da se ugojim. Kad dodam neko kilo, uvedem vanredno stanje

Jedno od najvećih iznenađenja bio je tvoj ulazak na "Farmu" pre sedam godina. Šta ti bi? Da li bi ponovo ušla u neki rijaliti program?
- Iznenadila sam i samu sebe. No, ne kajem se što sam bila. To je dragoceno iskustvo, 105 dana u izolaciji... Saznate koliko je važan život u srodnom okruženju, dok ste u rijalitiju sa ljudima koji ne dobacuju daleko. Moj veliki prijatelj Dobrica Ćosić bio je strašno ljut na mene kad sam ušla u rijaliti. Rekao mi je: "Poništila si sve što si radila, još su te izbacili!" On to nije nikad gledao, ali su mu "dobronamerni" prepričavali... Kazala sam mu: "Dobrice, nemoj tako, ja bih tebi oprostila i da si ubio čoveka"... On mi odgovara: "I ja bih tebi da si ubila čoveka." Trebalo mu je dva meseca da mi oprosti. Ponovo u rijaliti? Ne poznajem sebe toliko dobro. Možda. Da, možda, ne. Što bi rekla sjajna Olja Kovačević.

Već osam godina na TV Kopernikus radiš emisiju "Šampanjac sa Jasminom Anom". Prošle godine dobila si nagradu Zlatni Beočug za novinarski rad i emisiju. Da li postoji neko koga nisi uspela da dovedeš, a silno želiš?
- Postoji. Ali ne mogu ti reći gde, odmah bi se setila ko je.
 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
amerika

pre 6 godina

tebe privlace ovi s debelim novcanicima, a ne hemija...\n

Nesa

pre 6 godina

Misli parajlije koje su ko zna kako dosle do para. Ali da joj pojasnim. Bitno je da i ti nekog privuces, na neki nacin. Nisam narocito uspesan, cim citam novine ili ti bolje reci bilo sta, za razliku od uspesnih. Ali veruj mi, pre bih sve ispod ruke nego li bio sa tobom. Tvoj obozavatelj.

petar

pre 6 godina

tebi je vazan samo dubok djep,a za onu stvar snaces se i sama ako doticni nije nadaren tada pokucas kod komsije ili naletis na nekog putnika namjernika

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija