• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet/ Informer.rs

14.09.2017

11:01

SAŠKA KARAN SIKĆE: Bekuta voli trojke, Vesna Zmijanac je alkoholičarka, a Zorica Brunclik je najzlobnija na estradi!

Estrada

SAŠKA KARAN SIKĆE: Bekuta voli trojke, Vesna Zmijanac je alkoholičarka, a Zorica Brunclik je najzlobnija na estradi!

Podeli vest

Saška Karan nije prihvatila ponudu da uđe u Parove pošto se odlučila za rijaliti Zadruga na televiziji Pink

Ona je pred sam ulazak u rijaliti komentarisala ostale učesnike, kako one sigurne tako i potencijalne. I ne samo njih. Saška nam je rekla štošta o mnogim estradnim zvezdama.

Najavljivao se ulazak Devina Antonovića, sina Miroslava Ilića, kog ovaj nije priznao, pa su sada na sudu.

Da, čula sam i za to. Pa znate šta, meni je mnogo ružno da muškarac ne prizna svoje dete. Konkretno Miroslav. Pa to je van pameti. To je njegova krv! Na šta je sve on spreman ako se stidi svog deteta? Po mom mišljenju, takvi ljudi su bolesni. Ne mogu da shvatim da zarad karijere smatraš to svojom brukom. Pa deca su najveće blago i sreća. Da tako nešto uradi moj suprug, ja bih ga sigurno ostavila. Moj suprug bi morao da se ponaša kao roditelj i da gleda svu svoju decu.

Da li podržavaš i Anu Bekuta, koja je javno u vezi sa Mrkom iako on ima zakonitu suprugu Dašu?

- On se još nije razveo?!

Nije.

- E kakav je to kavaljer, užas. Nisu oni jedini u ljubavnom trouglu, ali ne razumem Anu. Ne znam šta bi trebalo da se desi da bih ja bila u ljubavnom trouglu. Izgleda da Ana voli trojke. Da spava sa Mrkom i njegovom ženom. Ja bih taj brak rasturila, naterala bih Mrku da se razvede, a ne bih trpela sve to kao Ana.

(VIDEO) SAŠKA KARAN ISTUKLA MACU! Evo kako je došlo do prvog obračuna u Zadruzi!

Public

Pričala si za Vesnu Zmijanac da je lečeni alkoholičar. Koliko je pametno njenoj ćerki Nikoliji da joj ostavlja dete na čuvanje?

Da, Vesna Zmijanac jeste lečena alkoholičarka. Ona je na Farmi prepatila za jednom čašicom rakije ili piva, a navodno je obećala Nikoliji da ništa neće okusiti. Ja sam videla tu patnju u njenim očima, to kako jedva čeka da popije malo… Pa samo je jela i pušila da bi zaboravila na alkohol. Naravno da nije dobro da Nikolija ostavlja svoje dete kod majke koja je lečeni alkoholičar. Nikada niste načisto sa takvim osobama koji su zavisnici od narkotika ili alkohola, ali to nije sramota, to je bolest, i ja se nikada bolesnim ljudima ne bih rugala. Svakako malo dete takvim osobama ne bih nikada ostavila na čuvanje jer ne znate na čemu ste. Treba se bojati takvih ljudi.

U Zadrugu je ušla i Viktorija, a i o njoj su kolali svakavi tračevi, čak i da je koristila narkotike.

Pa čula sam i ja da je koristila narkotike, ali ja se nje ne bojim. Bojim se samo Boga. U rijalitiju sam doživela da me Bebi Dol napadne skalpelom i da sam se samo pomerila, ona bi me preklala. Gagi Đogani me je napao sekirom, on je čovek sa dijagnozom. Viktorije se ne bojim. Nisam je nikada upoznala, ali ako je vidim, znaću kako da izguram sa njom.

SAŠKA KARAN PRED ULAZAK U ZADRUGU: OČI ĆU ISKOPATI ZORANU MARJANOVIĆU, ako OVO primetim kod njega!

A kako ćeš sa Nadom Obrić?

Nada je jedina osoba koju nikada nisam srela i o kojoj ama baš ništa ne znam.

Šta očekuješ od Lune, ćerke Anabele i Gagija Đoganija?

Gagi je na mene nasrnuo sekirom i znam da je lud, da ima dijagnozu. Trebalo je da ide u zatvor i da dobije krivičnu prijavu. On je jedan običan psihopata, ali sada ne znam da li je Luna povukla na oca ili na majku. Brzo će se u rijalitiju dokazati na koga je, tamo neće moći ništa da sakrije.

printscreen

Bila si na Farmi sa Ljubom Pantović, jel spominjala tada svog dečka Čabarkapu?

Jeste, kako nije. Pa pričala je mnogo puta o njemu. Ja sam sa Ljubom imala korektan odnos i ona mi se tamo činila kao super osoba. Pričala je stalno o dečku Saši i pozdravljala ga. E sada, da li je to Čabarkapa ili nije, nisam sigurna, ali sve ukazuje na to da je to on. Bila je veoma fina i nije imala taj klošarski stav. Nije čak ni psovala.

Jesi li čula da se Aca Lukas i Sonja razvode zbog Ane Sević?

Pa ta Sonja je bila sa Markom Jarićem, to je bivši komšija mog supruga. Nije Sonja luda, meni liči na jednu ozbiljnu sponzorušu. Tražila je dublji džep od Lukasovog. A što se tiče Ane Sević, ne znam ništa posebno o njoj, ali mogu samo da vam kažem da su skoro sve pevačice ku*ve.

Koje?

Ne mogu sada sve da vam otkrijem, neću da ih imenujem, ali prinuđene su da se kre*u sa gazdama zarad novca, i to im prosto uđe u krv i bez toga ne mogu. Malo rade, pa kada im zatreba novac, onda legnu sa gazdama.

Čula sam da si se u avionu potukla sa Nadom Topčagić?

Jao, putovale smo do Pariza, ona je sedela do mene i od straha me je štipala, grebala, napravila mi modrice. Ja se takođe bojim aviona, ali ćutim, a ona em što je bila pijana, em me je izudarala. Kada sam izašla, ruke su mi bile izgrebane i u modricama. Tada sam joj rekla da nikada više neće sesti do mene, ali posle mi je bilo i simpatično. Ja nju volim jer je luckasta na pozitivan način i nije zla kao većina pevačica.

printscreen zoutube

Koja je najzlobnija na estradi?

Pa Zorica Brunclik je najzlobnija, ali ima ih tu još mnogo. Sećate se da je u Parove došla sa Kemišom jer se uplašila da sama stane pred mene. Nema ništa gore nego kada seljanka kao Zorica iz opanaka uđe u cipele. Ona je prava pokondirena tikva. Mnogo mi je ružna. Rođena je takva i nikada se ta rugoba neće promeniti, nema joj pomoći ni da se opet rodi.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ljubica

pre 6 godina

Saška, ti stvarno jesi lepa ali da si luda, luda si.

Izbori 2024

Vesti

Nikolić: Đilasovci sakrili prave fantome u svojim redovima!
Politika

Nikolić: Đilasovci sakrili prave fantome u svojim redovima!

Posle brutalnih laži o 40 000 “fantoma” iz Republike Srpske, o biračkom mestu u Areni koje nije postojalo i mnogih drugih budalaština koje su Đilasovci izmišljali kako bi našli izgovor i opravdanje za poraz na izborima, ali i paravan koji bi im omogućio da ruše nezavisnost i suverenitet naše zemlje, ne samo da se nisu izvinili građanima, nego su sakrili prave fantome, u svojim redovima, saopštila je Milica Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

28.03.2024

10:10

Nebojša Bakarec: Sramna odluka EU o prijemu "Kosova" u SE!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Sramna odluka EU o prijemu "Kosova" u SE!

EU je donela sramnu i skandaloznu odluku da primi entitet, lažnu državu Kosovo u Savet Evrope, organizaciju koja se bavi zaštitom ljudskih prava i demokratije. Prvo, Kosovo nije međunarodno priznata država. Drugo, Kosovo ne ispunjava osnovne uslove za prijem, koji se tiču ljudskih prava i demokratije. Na Kosovu, Albanci i albanske vlasti masovno krše sva ljudska prava Srba, 25 godina unazad. Od 2000. godine do danas, Albanci su ubili 105 Srba, a Srbi jednog Albanca (policajac Afrim Bunjaku).

28.03.2024

10:03

TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija