• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

20.09.2017

20:30

LUKAS SKRHAN BOLOM ZBOG NAJMLAĐE ĆERKE! Viktorija me stalno pita: Tata, kad ćeš doći kući?!

Estrada

LUKAS SKRHAN BOLOM ZBOG NAJMLAĐE ĆERKE! Viktorija me stalno pita: Tata, kad ćeš doći kući?!

Podeli vest

Aca Lukas priznaje da mu najteže pada razdvojenost od šestogodišnje naslednice, koja je njegova miljenica

Aca Lukas se polako oporavlja od skandala koji je izazvao njegov razvod od Sonje Vuksanović, ali i dalje ne može da preboli što je razdvojen od najmlađe ćerke Viktorije. On za Informer priznaje da ga mnogo boli kada ga naslednica pita kad će da se vrati kući.

Folker je nastavio sa svojim životom, ali mu je malena Viki rak-rana, te se jedva suzdržava pred njom da ostane jak i ne pokaže joj koliko mu je zapravo teško.

Ne zna da se razvodimo
Viktorija još misli da ja čuvam stan u kom smo živeli na Voždovcu. Ona nije svesna da se Sonja i ja razvodimo

Lukas je u razgovoru za Informer ispričao da su se konačno stišale strasti između njega i Sonje, ali da ćerkica ne prestaje sa pitanjima oko novonastalog odnosa između tate i mame.

- Viktorija još misli da ja čuvam stan u kom smo živeli na Voždovcu. Ona nije svesna da se Sonja i ja razvodimo. Za sada je tako najbolje - kaže Lukas i dodaje:

- Najteže mi pada kad me pita: "Tata, kad ćeš da se vratiš kući?" Boli me kada to čujem. Njoj definitivno nedostaje ono što je imala, zato zapitkuje o tim stvarima. Međutim, ja i dalje uspevam da joj lepo objasnim i odgovorim na sva pitanja.

(FOTO) DOBIO BUJNU PODRŠKU! Aci Lukasu je posle ovoga mnogo lakše...

Viđam je redovno
Stalno sam u kontaktu sa Viktorijom, često pričamo telefonom, a i ja skoro svaki dan odlazim po nju u školu

Aca se osvrnuo i na odnos sa suprugom, sa kojom je doskoro bio na ratnoj nozi. Ona mu neko vreme nije dozvoljavala da se čuje i viđa sa rođenom ćerkom, ali je na kraju popustila i situacija se preokrenula u korist pevača.

- Sada je konačno sve kako treba. Stalno sam u kontaktu sa Viktorijom, često pričamo telefonom, a i ja skoro svaki dan odlazim po nju u školu. Kad je pokupim, zajedno provedemo celo popodne i ja sam zadovoljan. Ne viđamo se samo kada ja imam neodložne obaveze, kao što je na primer snimanje "Zvezda Granda". Sada je druga priča.

LUKAS SE PONOVO OBRAČUNAVA! Podneo krivičnu prijavu protiv Sonje!

On ističe da su se čak i strasti sa Sonjom smirile.
- I sa njom će sve biti u redu. Mi smo završili našu priču, a ja iskreno verujem da su prestale turbulencije. Nadam se da će preći na nekog drugog taj haos kroz koji sam ja prošao. Dosta je više - iskren je folker.

ACA: SONJA ME JE VARALA SA TROJICOM! Folker ne prestaje da otkriva 'PRLJAV VEŠ' svoje supruge!

Sonja mi je uzela sve, ali sam konačno opremio stan

Novak Đurović

Aca Lukas dao je supruzi Sonji Vuksanović kuću koju je kupio, kako bi tu živela sa njihovom ćerkom Viktorijom i svojom naslednicom iz prvog braka Sofijom. Njoj je to bilo malo, pa je iz njegovog stana na Voždovcu uzela svu tehniku koja joj je bila potrebna. Tako je Lukas ostao bez aparata za kuvanje kafe, posuđa i još neke opreme za kuhinju.
- Sve sam joj dao da nosi šta god poželi i ona je to iskoristila. Ali nema veze, ja polako opremam svoj stan, evo baš sam skoro kupio aparat za espreso, koji je odnela sa sobom.

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija