• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. S.

21.09.2017

18:00

FILIP IZGUBIO NEVINOST SA POZNATOM PEVAČICOM?! Aleksandra otkrila strogo čuvanu tajnu staru 17 godina!

Estrada

FILIP IZGUBIO NEVINOST SA POZNATOM PEVAČICOM?! Aleksandra otkrila strogo čuvanu tajnu staru 17 godina!

Podeli vest

Filip Živojinović "skinuo mrak" sa jednom starijom pevačicom koju je upoznao preko maćehe Lepe Brene

Filip Živojinović je izgubio nevinost sa jednom poznatom pevačicom, saznaje Informer! Sinu Bobe Živojinovića je u petnaestoj godini "skinula mrak" starija koleginica njegove devojke Aleksandre Prijović.

Dugo krio od svih

- On je odmalena bio u epicetru kada je estrada u pitanju, najviše zahvaljujući maćehi Breni. Tako je i upoznao i sve pevačice i pevače sa domaće scene, a među njima je bila estradna umetnica koja ga je kasnije uvela u svet odraslih. To ne zna skoro niko - priča za Informer izvor blizak Živojinoviću i dodaje i da za prvu devojku sa kojom je Filip bio ne znaju ni Boba ni Brena:

Glupo da priča

Znam sa kim se to desilo, ali je glupo da ja pričam o tome
Aleksandra Prijović

 

- Filipu je bilo glupo da im kaže, a i ta pevačica ga je zamolila da se to nikad ne sazna. Međutim, pošto on sa Prijovićevom ima ozbiljne namere, odlučio je sve da joj ispriča, pa tako i taj momenat - kaže izvor.

Živojinovićeva devojka nije ljubomorna na ovu pevačicu jer je svesna da je to između nje i Filipa bilo davno i beznačajno: 
- Aleksandri je glupo da pokaže toj pevačici da zna za nju i Filipa, pa se pravi luda kada se sretnu. U početku joj je bilo malo neprijatno, ali je to davno prevazišla. Pa i Filip sreće njene bivše momke, šta tu ima čudno - zaključuje naš sagovornik.

(VIDEO) PRVI PUT POSLE PISANJA O FILIPOVOJ PREVARI! Aleksandra Prijović večeras kod Amidžića

Aleksandra sve zna

I sama Prijovićka potvrdila je naša saznanja preksinoć u emisiji "Amidži šou" na Pinku, ali nije želela da imenuje koleginicu:
- Filip je izgubio nevinost kada je imao 15 godina. Znam i sa kim, ali je glupo da ja pričam o tome - rekla je Prija.

Prija i Filip se ne sećaju kako su se upoznali

Promo

Aleksandra i Filip, koji su u vezi duže od godinu i po dana, ne mogu da se sete kada su se i gde prvi put videli.
- Filip i ja smo se upoznali pre nekoliko godina. Ali ne znamo ni kad ni gde. To se desilo mnogo pre nego što smo počeli da se zabavljamo. Pričali smo nekoliko puta o tome, ali ni on ni ja ne možemo da se setimo samog susreta i preko koga smo se upoznali - ispričala je Aleksandra u emisiji "Amidži šou".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17