• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

25.09.2017

12:20

(VIDEO) NAJVEĆA ESTRADNA TAJNA! Lepa Lukić volela Gišku!

Estrada

(VIDEO) NAJVEĆA ESTRADNA TAJNA! Lepa Lukić volela Gišku!

Podeli vest

Početkom osamdesetih Lepa Lukić je, kako se priča, bacila oko na Đorđa Božovića Gišku, za kojeg je govorila da je baš lep čovek

 

Pre nekoliko godina Lepa je otkrila kako je upoznala Gišku.

- Bila sam sa Zoranom Kalezićem u restoranu "Vardar", i Zoran je ušao sa Giškom i još dvojicom ljudi. I ja kažem Zoranu: "Bože, ko je ovaj čovek, što je lep". A on mi kaže: "E, to ti je Giška". Ijaoj, ja se živa prepadnem, a on mi kaže: "Znaš kako je on dobar, on je lafčina, nikad ti ne bi napravio nešto nažao". I mene Zoran odvede za sto, mi sednemo da se upoznamo, a Kalezić kaže: "Znaš šta je rekla Lepa? Da si lep", a on odgovori: "Jesam lep? Pa i Lepa je lepa" - rekla je Lepa Lukić.

Lepin bivši muž Vlada Perović, koji je tokom osamdesetih bio vlasnik čuvene "Duge", kaže da je pevačica pre njega, upoznala Gišku.

- Koliko znam, Lepa je Gišku upoznala pre mene. Pevala je po Nemačkoj i verovatno su se tada tamo i sreli. Ona nije htela da dolazi u klub jer je bila ljuta na mene. Možda je bila dva puta. Znate kako, kada se žena razvede, šta će ona kod bivšeg muža. Najbolje će vam ona reći, jer ja ne znam da li je bilo šta rekla Giški - izjavio je Perović.

GIŠKA NIJE UBIJEN S LEĐA! Posle 16 godina patolog otkrio PRAVU ISTINU o ubistvu komandanta Srpske garde!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
swiden

pre 6 godina

volela je ona i ricarda bartona pa sta nista.sta mislite da bi onaj lepotan legao u krevet sa 15g starijom pevaljkom.i u njenim najboljim godinama od 30 do 45 gerantujem nije spavao sa njom.a da je hteo jedva bi dotcna pevaljka to docekala.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17