• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

26.09.2017

18:57

(FOTO) POČELO SLAVLJE GODINE! Seka pozvala CELU ESTRADU NA rođendan MALOG JAKOVA!

Estrada

(FOTO) POČELO SLAVLJE GODINE! Seka pozvala CELU ESTRADU NA rođendan MALOG JAKOVA!

Podeli vest

O trudnoći i porođaju pevačice Svetlane Seke Aleksić prošle godine najviše se pisalo i govorilo s obzirom na to da je rodila sina Jakova nakon više od šest godina čekanja i molitvi. Danas, pevačica i njen suprug Veljko Piljikić organizovali su veliku proslavu u jednom restoranu u Staroj Pazovi kako bi sa svojim najbližim članovima familije i prijateljima proslavili Jakovljev rođendan

Ponosni roditelji stigli su u restoran gde dočekuju goste, a za svog mezimca prostor su uredili plavim balonima i ogromnim medom.

Pevačica je posebno očarana tortom na kojoj je postavljeno celo malo životinjsko carstvo, a koliko je opčinjena svedoči i broj fotografija koje je Seka objavila na svom profilu na instagramu. 

Nije što je naša, ali ja lepšu tortu nisam videla - napisala je Seka, a jedino je šteta što se Jakov neće sećati ni ukusa, ali ni izgleda torte.

Ispred restorana, goste dočekuju i maskote omiljenih crtanih junaka najmlađih, Maša i Meda.

Koleginica Slađa "Alegro", prva je stigla na rođendan i otkrila šta je donela porodici Piljikić na poklon, ali i koliko se Seka promenila otkada je rodila Jakova: 

Poklonila sam cveće Seki i poklon za Jakova. Ja sam uvek zadužena za izbor cveća, baš volim lepo cveće da biram i poklanjam. Seka je divna kao majka, promenila se od kad je postala majka, divna je. Sviđa mi se što je opuštena, ne paniči ako padne. Vrlo je opuštena i to mi se baš sviđa - izjavila je Slađa.

Slavlju prvog Jakovljevog rođendana prisustvuje i Zorica Brunclik sa porodicom, koja je kupila specijalan poklon: 

Poklon je ovoga puta ponovo specijalan. Poklon je zlatnik, na jednoj strani je njegovo ime, Jakov, a s druge strane njihova slava Sveti Jovan - otkrila je Zorica Brunclik.

Goga Sekulić stigla je sa dečkom Urošem Domanovićem koji je nosio ogromnog plišanog medveda. 

- Poklon mi je bilo teško da odaberem. Uvek je teško izabrati poklon kad su tako bitni datumi - izjavila je Goga.

U toku današnjeg dana, Seka je objavila nekoliko fotografija rođendanske torte za malog Jakova, a potom je pokazala i kako se ona priprema za ovaj dan. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija