• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski Telegraf/Informer.rs

27.09.2017

10:50

LUKINA SESTRA OPLELA PO NOVOJ SNAJI: Nataša Bekvalac je ku*va!

Estrada

LUKINA SESTRA OPLELA PO NOVOJ SNAJI: Nataša Bekvalac je ku*va!

Podeli vest

Sreća zbog trećeg po redu braka Nataše Bekvalac nije dugo trajala. Samo što se udala na svoj 37. rođendan za Luku Lazukića, oglasila se njegova sestra Ana Kalinić, koja ističe da se cela familija odrekla Luke zbog toga što je odlučio da stupi u brak sa pevačicom

Lazukićeva rođena sestra, vidno revoltirana, kontaktirala je sa našom redakcijom nakon što je pročitala informaciju da se na venčanju na Ibici nalazi i Lukina porodica.

- Lukina porodica Natašu neće ni na slici da vidi, a kamoli da prizna to venčanje. Luka je moj rođeni brat i patološki lažov, samo su od porodice bile njene sestre i sestričina. Sa naše strane niko nije želeo, on će proći kao Ljuba Jovanović. Nije normalan - stoji u SMS poruci koju je Ana uputila novinaru.

(FOTO) NATAŠA BEKVALAC PRODALA SLIKE S VENČANJA ZA 10.000 EVRA! Novosadska barbika i biznismen venčali se na Ibici!

Inače, Kalinićeva prethodnih nekoliko dana na društvenoj mreži Fejsbuk vodi kampanju protiv, kako ona ističe, "bivšeg brata" i nove snajke nazivajući ih imbecilima i lažovima.

- Ono kad su se ku*ve lepile za mog bivšeg brata, za koga ceo Beograd zna da je patološki lažov, a verujući da su moje i nekretnine mojih roditelja - njegove nekretnine! Taj dvocifreni IQ je ispod skale za imbecila. Nemerljiv. A njegova svest da ga žene hoće misleći da je bogat, kao da izgleda kao Kvazimodo, i njegovo pristajanje na to, to je zero IQ - stoji u Aninom otvorenom pismu u okviru kog je otkrila da njen brat ne poseduje ni krov nad glavom.

- Ako poseduje bilo kakvu nekretninu, kako to da nijednu ženu nije doveo u svoj stan? Uvaliće se sledećoj ku*vi (ako već nije), kao što se do sada svima na gajbe uvaljivao. Čuvaće tuđu decu do kraja života. A najveća tajna o njemu ujedno će biti i najšokantnija, kad se oglasi moj muž. Za sada je znaju samo meni odani političari, policajci i advokati - napisala je Ana.

Gospođa Kalinić je povukla sve svoje objave sa društvenih mreža i javno zapretila novinarima tužbom svakome ko bude preneo njen stari status.

 

 

facebook.com

 

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vladimir

pre 6 godina

Ova ženica računa da je došlo njenih 5 minuta slave...

Pera Bandera

pre 6 godina

Ne znam da li je ispravno što ste ovu vest objavili u rubrici "Zabava", jer meni, a veujem i mnogim drugim uopšte nije zabavna. Jako je "važno" da se poznata starleta Nataša Bekvalac po ko zna koji put "udala" da bi se za koji mesec ponovo "razuZdala"!!!

mostarac

pre 6 godina

Brenu vec 4 puta hvatali kako krade struju....\n

misko

pre 6 godina

a zasto da se ostavi komentar kad vi objavljujete samo ono sto vi hocete onako po srpski I koristite tekst I izraze iz tih komentara za svoje pisanije fujjj

Cica

pre 6 godina

Ona je preteca svih srpskih starleta-sponzorusa! ona im je idol! Blago tom njenom pi..o paceniku.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija