• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Puls/Informer.rs

02.10.2017

21:13

VENDI TVRDI DA ZORAN NIJE UBIO JELENU! I ona ima svoju teoriju o ubistvu koje trese Srbiju!

Estrada

VENDI TVRDI DA ZORAN NIJE UBIO JELENU! I ona ima svoju teoriju o ubistvu koje trese Srbiju!

Podeli vest

Kako je Vesna samo nekoliko dana nakon ubistva Jelene Marjanović izjavila da je neko iz porodice Marjanović počinio zločin, pitali smo je kako komentariše hapšenja pevačicinog muža

Ona je tada, a i sada tvrdi da je Jelena ubijena u satanističkom pohodu ove porodic,e jer toliki broj udaraca u glavu kaže da je simbolika kulta prinošenja žrtvi. Ona ističe i da otpočetka političar Vojislav Šešelj zna ko je ubica.

- Ja sam posle tri dana rešila misteriju tog ubistva. Nažalost, njima to nije odgovaralo. Vladimir Marjanović se žalio u emisiji kod Milomira Marića na moje izjave. Verovatno ono što te svrbi, peče, ti moraš sam da pričaš o tom svrabu. Da nije pričao o tome, možda bih pomislila da nisam u pravu, ali ja nikad ne sumnjam u svoje detektivske sposobnosti. Tu nešto debelo šišti - kaže Vesna, kojoj je zbog prethodnih izjava Vladimir pretio tužbom.

ZORANOVA MAJKA ZNA SVE, ONA JE VOĐA KULTA! Sektolog Slađan Mijaljević RAZOTKRIO MARJANOVIĆE!

Ona tvrdi da je crna magija zavladala porodičnom kućom Marjanovića u Borči te da su oni kontraditorni u svojim postupcima.

- Crkva je duhovna bolnica. Mi smo svi duhovno bolesni. U ovo današnje vreme crna magija hara i kosi ljude, ali spas je u veri. Marjanovići se predstavljaju kao pravoslavni okultisti, a to ne postoji. Zora majka se bavi vračanjem, a oni se, navodno, pričešćuju i slave slavu. To ne ide jedno s drugim - tvrdi Vendi, koja ostaje pri stavu da je Vladimir jedan od glavnih aktera u ovom zločinu.

Informer

- Ne bih rekla da je prava osoba sada iza rešetaka. Ja se držim onoga što je rekao Šešelj o Jeleninom ubistvu. On raspolaže informacijama tajnih službi i nije tek tako izneo svoju analizu - kaže Vukelićeva, i dodaje:

- Način na koji je ubijena Jelena govori nam da nije u pitanju obično ubistvo, i uopšte ne treba sumnjati u to. Pošto su inspektori utvrdili da je ubijena sa prva tri udarca, naredni udarci nisu imali svrhu, osim iživljavanja, koje je imalo svoju poruku. Za nas koji poznajemo tu materiju jasno je da je Jelenino ubistvo klasičan satanistički ritual.

MOŽE LI BOLESNIJE OD OVOGA... Zoran Marjanović se ŽENI U ZATVORU ljubavnicom Zokom?!

Ona kaže da sve ukazuje na to gde se krije ubica.

- Ne moraš biti mnogo pametan pa da shvatiš o čemu se tu radi. Zašto se uključila veš-mašina dok se intenzivno tragalo za Jelenom ta dva, tri sata ili zašto je cela kuća obrisana varikinom?! Da ne nabrajam dalje. To su sve esencijalna pitanja. S druge strane, taj neki glavni inspektor je smaknut posle osam, devet meseci i doveden novi! Zašto?! Verovatno postoje neki dublji razlozi što mi ne možemo da znamo. Nećemo se baviti nagađanjem. Mi sad iznosimo kao tužioci neke detalje koji nisu logični.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija