• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

07.10.2017

17:18

ĐANI OKRVAVIO RUKE: Na užas gostiju restorana izvređao devojku, PA JOJ OLUPAO GLAVU O STO!

Estrada

ĐANI OKRVAVIO RUKE: Na užas gostiju restorana izvređao devojku, PA JOJ OLUPAO GLAVU O STO!

Podeli vest

Popularni pevač Radiša Trajković Đani nedavno je u jednom prestoničkom restoranu pretukao devojku sa kojom se te kobne večeri našao u društvu
printscreen youtube

Kako je pevač u restoran ušao vidno raspoložen, niko nije mogao ni da nasluti da će napraviti bilo kakav konflikt. 

- Đaniju i njegovoj prijateljici društvo je pravila još jedna devojka. Ušli su u restoran raspoloženi. Naručili su večeru, piće i maksimalno se opustili. Kako je vreme odmicalo, Trajković je počeo sa neprimerenim ponašanjem i bahaćenjem. Nije me to začudilo, često ga baš na tom mestu viđam. Kada popije, takav je - otkriva izvor, koji se zatekao na mestu, i otkriva šokantne detalje.

Prema njegovim rečima u jednom trenutku Đani je uputio niz uvreda na račun svoje bliske prijateljice, govoreći joj da je glupača, i nezahvalna ku*va, a onda je krenuo žešće sa psovkama.

- U jednom trenutku je rekao: „Naučio sam te šta je restoran i da se jede viljuškom, vratiću te u selo iz kojeg si došla, ološu jedan bezobrazni. Ti ćeš meni da kažeš nešto i da se zezaš sa mnom. Zapamitićeš dobro ko sam ja.“ Kada se drznula da mu odgovori, Đani ju je uhvatio za glavu i kosu i nekoliko puta je svom snagom udario o sto - kaže izvor i otkriva da su Đanija u tom trenutku izveli ispred restorana, a da je devojka ostala da sedi.

- Njoj je celo lice bilo krvavo, plakala je i držala ruke na nosu. Krv joj se slivala niz ruke - objasnio je izvor.

Đani je za to vreme bio napolju, razgovarao sa konobarima, koji ga već nekoliko godina znaju jer je čest gost, i kojima je poznata njegova narav kada popije - otkriva izvor i kaže da je Đani postao svestan situacije tek kada je alkohol počeo da popušta.

- Molio je da ga puste unutra da se izvini, uz obećanje da neće uraditi ništa loše, a onda kada su mu popustili, prišao je stolu i tako krvavu počeo da je ljubi. Nismo mogli da verujemo. Ona je plakala i dalje, gurala ga i govorila drugarici da ga skloni, ali kasnije, posle nekoliko Đanijevih lepih reči i objašnjenja da nije bio pri svesti, ona je ipak iz restorana otišla sa njim - otkriva izvor lista, koji se zatekao u restoranu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
branko1

pre 6 godina

To su takozvane devojke-čičkovi.Idu I jure za poznatim ličnostima I ništa im ne smeta I ne boli ,samo da su u njihovom društvu.Prema tome me sažaljevajte je,ona je posle takvih epizoda srećna jer je u centru pažnje

sasaaa

pre 6 godina

klosare steta sto nisam bio tu da ti razbijem tikvu

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija