Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. S.

09.10.2017

20:39

KARLEUŠA TRAŽI 400.000 EVRA DA PREĐE NA PINK! Totalni tv rat oko prava na najgledaniji muzički šou!

Estrada

KARLEUŠA TRAŽI 400.000 EVRA DA PREĐE NA PINK! Totalni tv rat oko prava na najgledaniji muzički šou!

Podeli vest

Željko Mitrović je kupio prava na emitovanje "Zvezda Granda" za oko dva miliona evra od "Junajted grupe", većinskog vlasnika "Granda". Saša Popović besan, JK traži više para

Najgledaniji muzički šou "Zvezde Granda" definitivno će se od naredne subote, 14. septembra, emitovati na televiziji Pink, potvrđeno je Informeru u ovoj televiziji!

Željko Mitrović je, kako saznajemo, potpisao ugovor sa "Junajted grupom", većinskim vlasnikom "Granda", iako se Saša Popović žestoko protivio povratku na ružičastu televiziju.

CECA MENJA KARLEUŠU U ZVEZDAMA GRANDA! TV Pink ima spremno rešenje ako "mala od skandala" ispali!

Raskinut ugovor

S obzirom na to da Popović i Lepa Brena imaju 49 odsto firme, oni nisu mogli da odlučuju u ovom slučaju, pa je Mitrović za oko dva miliona evra kupio prava da emituje celu sezonu "Zvezda Granda", ali i emisija "Nikad nije kasno" i "Grand specijal".

- Saša Popović je bukvalno odlepio, van sebe je od besa! On uopšte ne želi da se njegova emisija emituje na Pinku jer je sa Željkom Mitrovićem u svađi, ali većinski vlasnici se uopšte nisu obazirali na to. "Junajted grupa", koja pored "Granda" poseduje i SBB, neće da radi sa TV Prvu zato što je ova televizija htela da im naplaćuje reemitovanje programa na kablovskoj televiziji. Probali su sa njima da naprave neki dogovor, ali pošto Prva nije popustila, odlučili su da raskinu ugovor... - kaže za Informer sagovornik koji je odlično upućen u ovu temu.

Informer

"Grand" i Prva bez komentara

Portparolka "Grand produkcije" i Saše Popovića Vesna Milanović nije želela da komentariše naša saznanja:
- Ne dajemo izjave za Informer zbog namenski zlonamernih i neistinitih tekstova koje godinama objavljujete o 'Grand produkciji' - rekla je Milanovićeva.
Pozvali smo i portparolku Prve televizije Slađanu Paunović i poslali smo joj pitanja na mejl, međutim do zaključenja broja nismo dobili odgovor.

On nam objašnjava da je Popović činio sve da pomiri većinske vlasnike "Granda" i TV Prva, ali da mu to nije pošlo za rukom:

- Saša sada mora da se vrati na Pink hteo to ili ne. Željko Mitrović je potpisao ugovor, od naredne subote 'Zvezde Granda' se emituju na TV Pink i to je to. Željko će za tri emisije koje je preuzeo, "Zvezde Granda", "Grand specijal" i "Nikad nije kasno", platiti oko dva miliona evra, ali to će mu se kroz marketing bez problema vratiti...

Moraju da plate

Sagovornik Informera tvrdi da su većinski vlasnici "Granda" sada u problemu jer moraju na sve načine da zadrže Jelenu Karleušu, koja ne želi da učestvuje u šouu ukoliko se on emituje na Pinku:

Karleuša: Ne smem da pričam

Jelena Karleuša juče "nije smela" da komentariše naša saznanja:
- Zamolili su me da ništa ne komentarišem. Javljam se kad budem mogla - poručila je pevačica.

- Jelena godinama ne sarađuje sa Pinkom jer nije u dobrim odnosima sa Željkom i Milicom Mitrović. Pa i za vaše novine je rekla da će morati debelo da je plate ako budu hteli da im ona sedi u žiriju. Tražila je duplo više para nego do sada, tako da će morati da joj isplate 400.000 evra ako žele da ostane. S obzirom na to da je Mitrović kupio emisiju u kojoj je ona u žiriju, "Junajted grupa" će verovatno morati da joj isplati novac koji traži - objašnjava naš izvor.

KARLEUŠA: Napuštam žiri Zvezda Granda ako PREĐU NA PINK!

Lakrdija od prve epizode

Prva epizoda nove sezone "Zvezda Granda" emitovana je u subotu uveče na Prvoj jer je "Grand" još pre dve nedelje dostavio ovu emisiju televiziji.
Međutim, od ove emisije je napravljena potpuna lakrdija pošto brojni kablovski operateri poput Telekoma, IPTV-a, PTT i KDS nisu prenosili "Zvezde Granda", već su u tom terminu reprizirali emisiju "Tvoje lice zvuči poznato".
Zanimljivo je da je TLZP pustio i SBB, koji je u vlasništvu iste firme koja drži i "Grand". Nakon sat vremena, SBB-ovi korisnici su ipak mogli da gledaju "Zvezde Granda", ali prvo bez tona, a tek onda neometano.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija