• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Kostić

10.10.2017

21:30

'ZVEZDE GRANDA' LOV NA KEŠ! LUKAS: Karleuši 400.000 EVRA? Spremite još 1.000.000!

Estrada

'ZVEZDE GRANDA' LOV NA KEŠ! LUKAS: Karleuši 400.000 EVRA? Spremite još 1.000.000!

Podeli vest

Aca Lukas kaže da će od "Junajted grupe", većinskog vlasnika "Granda", tražiti za sebe i svoje kolege iz "Zvezda Granda" milion evra ukoliko Karleuši isplate 400.000 evra. Pevač se šokirao kad je čuo koliku je cifru tražila JK

- Ako je to stvarno tačno, onda neka organizatori spreme još milion evra kako bi isplatili i mene i ostale članove žirija - rekao je Lukas.

Biće bolje na Pinku
Ja imam odličnu saradnju i sa Pink televizijom i mislim da je i bolje što prelazimo tamo
Aca Lukas

 

Aca kaže da nije imao priliku da razgovara sa Jelenom jer su poslednja snimanja otkazana, pa nije mogao da je pita zbog čega ne želi da se pomiri sa Željkom i Milicom Mitrović. On naglašava da se u taj odnos ne bi ni mešao:

- Iskreno, mislim da je Karleuša tu cifru tražila čisto iz revolta. Ja sa Sašom Popovićem imam dogovor i ostajem u "Zvezdama Granda" bez obzira na to na kojoj ćemo se televiziji emitovati - objasnio je Lukas.

Instagram/karleusastar

Ova njegova izjava je potpuno potvrdila saznanja Informera da je među članovima žirija nastao potpuni haos kada su čuli koliki novac će verovatno biti isplaćen Karleuši. Oni svi žele da ove sezone njihovi honorari budu veći, međutim, Lukas ipak veruje da će Jelena smanjiti cifru koju traži.

Karleuša je revoltirana
Karleuša je tu cifru tražila čisto iz revolta. Na njoj je da odluči kakav će dalji odnos imati sa Mitrovićima
Aca Lukas

 


-  Na Jeleni je da odluči kakav će dalji odnos imati sa Mitrovićima i u to niko ne treba da joj se meša. Ja imam odličnu saradnju i sa Pink televizijom i, što se mene tiče, nema nikakvih problema što prelazimo tamo, čak mislim da je to i bolje. 

Snimanje se nastavlja, JK dobila pare?

Snimanje novih epizoda "Zvezda Granda" nastavlja se danas u studiju na Košutnjaku. Kako Informer saznaje, Jelena Karleuša je najverovatnije dobila honorar koji je tražila, jer je tvrdila da neće ući u studio dok njeni uslovi ne budu ispunjeni.

printscreen youtube

Bosanac: JK toliko i vredi


Dragan Stojković Bosanac smatra da je Karleuša veoma bitna za gledanost emisije i da vredi 400.000 evra.
- Ona je važan član žirija. Mislite li da ona ne vredi toliko? Svako neka radi i neka traži šta hoće. Ja neću da tražim nikakav novac i ne zanimaju me priče oko honorara - bio je jasan Bosanac.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade
Društvo

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade

Ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Milan Mojsilović posetili su danas povređenog pripadnika 72. brigade za specijalne operacije, starijeg vodnika Branka Vojvodića, koji je primljen na Vojnomedicinsku akademiju, nakon zadobijanja teških povreda tokom vežbe desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav u okviru vojnog kompleksa "Orešac".

16.04.2024

18:28

TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!
Live TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!

Predsednica Skupštine Ana Brnabić bila je gošća "Kolegijuma" Informer TV. Ona je pričala za našu televiziju o izborima, opoziciji, ali i o aktuelnim spoljnopolitičkim pitanjima kao što su glasanje o prijemu tzv. Kosova u Savet Evrope, kao i o pokušaju uvođenja sramne rezolucije o Srebrenici koja ima za cilj da etiketira srpski narod kao genocidan.

16.04.2024

14:42

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!
Partizan

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!

Fudbaleri Partizana poraženi su u meču 30. kola Superlige na Banovom brdu od Čukaričkog (3:2), čime su praktično ispali iz šampionske trke u domaćem šampionatu. Prethodnog leta, crno-beli su u prvom kolu gostovali u Bačkoj Topoli i u sudijskoj nadoknadi ostali su bez trijumfa nad TSC-om (3:3). Kako su započeli, puleni Igora Duljaja na isti način su i okončali regularni deo šampionata - "ludom" utakmicom punom preokreta, na kraju čega su ostali uskraćeni za bodove.

16.04.2024

17:02

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija