• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

13.10.2017

22:08

ODBILA SAM DA SE UDAM ZA SAŠU POPOVIĆA! Zlata Petrović otkriva detalje STRASNE VEZE SA DIREKTOROM GRANDA!

Estrada

ODBILA SAM DA SE UDAM ZA SAŠU POPOVIĆA! Zlata Petrović otkriva detalje STRASNE VEZE SA DIREKTOROM GRANDA!

Podeli vest

Zlata Petrović tvrdi da ju je Saša Popović mnogo voleo i da je dugo patio kad su raskinuli
Informer

Pevačica Zlata Petrović tvrdi da je direktor "Granda" Saša Popović načisto odlepio kad je odbila da se uda za njega! Folkerka je u mladosti živela sa tada poznatim harmonikašem "Slatkog greha", ali ipak nije htela sa njim da ode pred oltar. Zbog toga je Popović dugo patio i godinu dana mu je trebalo da dođe sebi.

Insider, Peđa Milosavljević

- Sale me je mnogo voleo, patio je dugo za mnom kad smo raskinuli. Godinu dana je išao okolo kao lud. Sve je puklo jer je on želeo brak, a ja nisam - iskrena je Zlata, koja se priseća trenutka kad mu je srušila sve nade:

2
godine su živeli zajedno Zlata i Popović

- Zaprosio me je za rođendan. Izvadio je brilijantski prsten pred gostima, a ja sam se prepala i bacila mu ga u lice. Popović je savršen muškarac, ali me je zaprosio u pogrešno vreme. Bila sam mlada, imala sam 27 godina, a dve godine ranije sam se razvela od Hasana Dudića.

Šijanov prijatelj

Pevačica ističe da je sa Popovićem bila dok on nije imao dinara u džepu, a ona zarađivala po 5.000 tadašnjih maraka po nastupu.

- Bili smo zajedno dok je on bio podstanar. Ovo kažem samo zato što ljudi misle da sam bila sa Sašom Popovićem zato što je on neko ime i prezime. On je tada preko noći izgubio sve što je imao kod Dafine. Ja sam vrlo brzo stekla kuću, stan, auto, razbijala sam po svadbama i vašarima i zarađivala i po 5.000 maraka dnevno - otkriva Petrovićeva.

Ona ipak priznaje da direktoru "Granda" mnogo duguje u životu, jer je od njega dosta toga naučila.

- Prema meni je bio divan. Poštovao je kad odem da radim i zaradim, gde god to bilo. Pošto sam odbila brak, živeli smo još godinu dana zajedno u mojoj kući, ali nismo bili u vezi. On je pokušavao da se pomirimo, ali nije vredelo jer sam se zaljubila u prijatelja pokojnog Zorana Šijana - priča Zlata.

Upoznala ga sa Suzanom

Informer

Sa Popovićem je ostala prijatelj, a zanimljivo je da ga je upravo ona upoznala sa sadašnjom suprugom Suzanom Jovanović.

- Pitala sam Suzanu da mi 1996. godine peva na svadbi sa Zoranom Pejićem Pejom. Tu se ona upoznala sa Sašom. Kad je hteo da se oženi njom, svi iz njegovog okruženja su mu punili glavu da to ne radi, jer im se nije dopadala. Ja sam bila uz njega. Rekla sam mu: "Sale, pametan si, znaš šta hoćeš, nemoj da ih slušaš." I eto, imaju divan brak, mnogo se vole i poštuju - kaže pevačica.

Brena je sa mnom jela pasulj u trošnoj kući

Zlata kaže da će ceo život pamtiti prvi susret sa Lepom Brenom, za koju tvrdi da je dobar čovek.
- Sale i Brena su bili na turneji u Bugarskoj kad joj je rekao da se mnogo zaljubio i da ne može da izdrži bez mene mesec dana. Odmah je došla u Beograd da vidi ko sam ja. Živela sam u kućici od 30 kvadrata na Banovom brdu, miševi su trčali po podu. Sećam se, Brena je došla "mercedesom", jedva je ušla u moju slepu ulicu. Spremila sam nam pasulj za ručak. Ručale smo u toj trošnoj kući, a ona je posmatrala kako sam namestila zavesice, mašnice, da prikrijem bedu.
- Zlato, kako si divno ukrasila. Valjda se setimo one naše sirotinje, pa želimo svaku rupicu da prikrijemo, da lepše izgleda - rekla mi je tada. Nikada neću zaboraviti tu njenu veličinu jer je izgovorila "naše sirotinje". Onoliko si veliki koliko si mali.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 6 godina

Da ta sirotinja. Ali kada se ima i dobro zaradjuje onda se stedi. Zato ovi sto odmah pocnu kupovati neka skupa auta neka malo razmisle jer novac se brzo trosi kad ga ima a kad ga nema sigurno je nemoguce da se ustedi.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija