• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

14.10.2017

18:14

UMALO OSTAO BEZ STANA! Zelenaši zbog DUGA pretili Džeju!

Estrada

UMALO OSTAO BEZ STANA! Zelenaši zbog DUGA pretili Džeju!

Podeli vest

Pevač Džej Ramadanovski više puta je isticao da se u prošlosti dosta kockao, a posledice toga oseća i dalje. Naime, Ramadanovski je zbog kockarskih dugova umalo da ostao bez krova nad glavom! Popularni folker je jedva uspeo da zadrži svoj stan na Dorćolu, koji su zelenaši pokušali da mu oduzmu zbog duga od pre pet godina

- Tri muškarca pokucala su mu na vrata i tražila da im vrati pare. Pošto je bio nedostupan kad su ga zvali telefonom, došli su mu lično na kuću. Bili su besni jer su mislili da namerno gasi telefon kako bi ih izbegao, ali Džej im je objasnio da to uvek radi kad spava. Insistirali su da dobiju svoj novac! Pevač im je objasnio da trenutno nema toliku sumu kod sebe, a oni su ga napali da proda stan ili da ga prepiše na jednog od njih, što je mnogo veća vrednost u odnosu na onu koju duguje - rekao je izvor blizak pevaču.

Na sreću, Džej se snašao za novac te je uspeo da sačuva stan, ali uskoro mora da izmiri preostalo dugovanje.

- Skočio je na njih i objasnio im da od te ponude nema ništa! Situacija je bila napeta, ali na kraju je Džej pozvao prijatelja i zamolio ga da mu hitno pozajmi novac. Tako je uspeo da vrati deo duga, ali ima još dosta da vraća. Otad se folker dosta promenio. Više se ne kocka, brine o porodici, maksimalno je posvećen unuku Adrijanu i stalno je u studiju - kaže jedan folkerov prijatelj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Megi

pre 6 godina

Prvo, ne kaze se "dosli su mu na kucu", drugo, zasto slucaj ne prijavi policiji, trece, u kom je to on studiu?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17