• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

19.10.2017

20:42

TANJA SAVIĆ ŽARKO ŽELI DA PROŠIRI PORODICU: Pravimo treće dete, HOĆU ĆERKU!

Estrada

TANJA SAVIĆ ŽARKO ŽELI DA PROŠIRI PORODICU: Pravimo treće dete, HOĆU ĆERKU!

Podeli vest

Tanja Savić rešila je da se treći put ostvari u ulozi majke, ali ovog puta priželjkuje naslednicu, jer već ima dva sina, Maksima i Đorđa

Tanja Savić otkriva da ona i njen suprug Dušan Jovančević rade na tome da dobiju i treće dete, a pevačica priznaje da joj je velika želja da ovog puta rodi devojčicu. Ona već ima dva sina, Maksima i Đorđa, ali priznaje da silno želi, isključivo zbog sebe, da ima ćerku koja bi je sutra u starosti pazila.

- Ćerku bih volela da imam lično za sebe. Znam kakva sam ja prema svojim roditeljima. Devojčice su privržene majci i meni to treba. Moji dečaci su navikli da su uz mene stalno i ne žalim se na njih, ali devojčica je devojčica. Volela bih da osetim kako je imati ćerku - iskrena je Tanja, koja sa suprugom uveliko pokušava da ostane u blagoslovenom stanju.

TANJA SAVIĆ NI PO KOJU CENU NE ŽELI DA IDE POD NOŽ : Neću da se unakazim estetskim operacijama!

Možda neću moći da zatrudnim
Daj Bože da možemo da dobijemo još jedno dete. Već imam 32 godine, pa će to verovatno ići malo teže. Ne znam da li ću moći.
Tanja Savić

- Daj Bože da možemo da dobijemo još jedno dete, radimo na tome, pa ćemo videti. Nemam ja nikakve komplikacije što se zdravlja tiče, ali već imam 32 godine, pa će to verovatno ići malo teže. Ne znam da li ću moći.

Međutim, pevačica strepi da joj se ni trećeg puta neće ostvariti želja da dobije naslednicu.
- U Dušanovoj familiji se obično rađaju muška deca. Moj suprug pravi samo dečake, pa bi verovatno i ovog puta tako bilo. Ali nikad se ne zna. Nada poslednja umire.

Public

Suprug voli kada sam u seksi izdanju!

Tanja Savić kaže da njen suprug Dušan Jovančević obožava da je vidi u provokativnom izdanju.
- Moj muž voli kada sam u seksi izdanju, ne brani mi miniće. Voli provokativno, ali ne i vulgarno, kao i ja. Na početku veze sam mu priređivala razna iznenađenja, ali ne želim da otkrivam koja.

- Ranije mi je bilo mnogo naporno sa sinovima. Umela sam da u jednoj ruci držim varjaču, u drugoj dete, da pazim da se ne izgori na šporet... Zvoni mi telefon, ja ne znam gde ću pre. Ma haos je bio. Čak nisam mogla da se na miru istuširam, nego vodim dete sa sobom da me čeka u kupatilu jer nemam gde da ga ostavim. Sve je to prirodno i prođe. Sada je druga priča, oni mogu sve sami, pa zato priželjkujem treće dete.

Tanja ističe da radi i živi zbog dece, pa tako sav novac koji zaradi štedi za njihovu budućnost. Zato još nema krov nad glavom, iako mnoge njene koleginice imaju bar po jednu nekretninu.
- Nemam stan i ne planiram da ga kupim, jer skupljam pare za školovanje mojih sinova. Ranije mi je stan bio velika želja, ali od kada sam postala majka, deca su mi prioritet. Živimo u Australiji, gde imamo kuću i stan, i zbog toga takođe ništa ovde ne bih kupovala. Tamo nam je za sada baza, a u Beogradu iznajmljujemo stan. Odavno sam se oprostila od krova nad glavom i skupe garderobe, jer hoću da ulažem u njihovo obrazovanje, fakultete... Bila bih ponosna da završe dobre škole. Sve drugo može, a i ne mora - kaže Tanja.

TANJA SAVIĆ PROGOVORILA O GUBITKU BEBE: Živ čovek svašta preživi!

Snimila pesmu "Oči boje viskija"

Tanja Savić snimila je spot za pesmu "Oči boje viskija", koju izvodi sa reperima Koronim i Rimskim.
- Reč je o komercijalnoj pop pesmi. To je sada popularan pravac, kom sam se i ja pridružila - kaže pevačica i dodaje:
- Videla sam muškarce koji imaju oči boje viskija i vrlo su zanimljive. Dušan ima zelene oči, ali bez obzira na to, oči o kojima pevam su njegove. 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija