• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

25.10.2017

20:45

ŠEMSA SE U SUZAMA MOLI BOGU DA NJEN PRIJATELJ SINAN PREŽIVI: Ne mogu kod njega u bolnicu, šestoro svojih sam sahranila!

Estrada

ŠEMSA SE U SUZAMA MOLI BOGU DA NJEN PRIJATELJ SINAN PREŽIVI: Ne mogu kod njega u bolnicu, šestoro svojih sam sahranila!

Podeli vest

Šemsa Suljaković pati što se njen kolega iz "Južnog vetra" Sinan Sakić bori za život i tužna je što nema snage da mu ode u posetu

Šemsa Suljaković kaže da joj je teško da ode u bolnicu u Tuzlu kod svog prijatelja Sinana Sakića, jer je već sahranila šestoro bliskih ljudi! Ona se potresla kada je čula da se legendarni pevač bori za život i da već tri dana leži na intenzivnoj nezi zbog komplikacija koje su nastale nakon što mu je operisana žuč.

Jeo kao ptičica

Čuvena pevačica, koja se sa Sinanom druži još od vremena kada su bili zajedno u "Južnom vetru", pretužna je što ne može da mu ode u posetu. Šemsa je ostala bez majke prošle godine, a pre toga bez petoro najbližih rođaka.

UZ PRIJATELJA
Molim Boga svaki dan da bude uz njega i da se ne pati mnogo
Šemsa Suljaković

- Ne mogu da odem kod Sinana u bolnicu. Ne želim da ga vidim bespomoćnog, teško mi je. Pogotovu što sam ja šestoro najmilijih sahranila i to me mnogo pogađa. Srčani sam bolesnik, zbog toga sam još osetljivija i pazim se koliko mogu. Sedim, pijem kafu i suze mi idu - kroz suze priča Suljakovićeva.

SINANOVA ŽIVOTNA DRAMA! Lekari mu se bore za život!

Nikako ne može da zaboravi telefonski razgovor koji je pre tri dana vodila sa Sakićem.
- Najteži mi je bio ovaj poslednji razgovor sa njim, ne daj Bože da bude zadnji. Tada je izrazio želju da me čuje. Rekao mi je: "Dođi, seko, da te vidim, uželeo sam te se", ja sam mu odgovorila: "Hoću, paša, kada izađeš i odeš kući, da te prebijem što me nisi poslušao" - kaže narodna pevačica i dodaje da je Sakića stalno grdila što mnogo pije, zbog čega je i dobio cirozu jetre:

- Zaštitnički sam se postavila prema njemu. Govorila sam mu da ne sme da vodi nezdrav život, da ostavi alkohol. Nije mnogo ni spavao i jeo je kao ptičica. Njegova žena Sabina je uvek bila kao pravi komandant, terala ga je da ruča. Kada smo zajedno bili nas troje, ja mu držim ruke, a ona mu gura kašiku u usta. Sinan se onda prodere na nas dve: "Bežite to od mene, jeste normalne?" Nije hteo da jede, živeo je na koka-koli i viskiju. Njemu se sigurno i suzio želudac.

Ima volju za životom

Šemsa se nada da će jedan od naših najboljih pevača izaći kao pobednik iz teške bitke koju vodi.

Čuli se telefonom
Rekao mi je: "Dođi, seko, da te vidim, uželeo sam te se", ja sam mu odgovorila: "Hoću, paša, kada izađeš i odeš kući"
Šemsa Suljaković

- Molim Boga svaki dan da bude uz njega i da se ne pati mnogo. Da ga ne boli i da se izvuče iz svega. Nemam drugih načina da mu pomognem. Nije zaslužio ovakvu muku, on je dobrica i ima volju za životom - kroz jecaj izgovara zvezda "Južnog vetra" i ističe da svakodnevno ohrabruje Sinanovu ženu:

- Rekla sam Sabini da mora da bude jaka zbog sebe i dece. Sinan ne sme da primeti da se ona sekira. Ne zovem je, samo joj šaljem poruke.

Podrška kolega
 

Informer

Sinanov zemljak i veliki prijatelj Dragan Kojić Keba je svim srcem uz njega i čvrsto veruje da će dobiti ovu životnu bitku.
- Biće to sve u redu. Čuva Bog druga mog - kaže folker.

Tanjug


Uz legendarnog pevača je i Jelena Karleuša:
- Meni je jako žao. Želim mu brz oporavak i brzo ozdravljenje. Tu sam za sve što zatreba, kao i uvek.

Public

Marko Bulat se veoma potresao kada je čuo da se Sinan bori za život:
- Molim Boga da bude uz njega. Ovo je dokaz da je život nepredvidiv. Moja supruga Marija i ja smo baš gledali snimke koje imamo u telefonu sa njegovog koncerta, a on na njima nasmejan. Uz njega smo. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija