• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić - A. Jovanović

27.10.2017

19:45

SINANOV SIN NIJE NI TRAŽIO DA VIDI TEŠKO BOLESNOG OCA!  Nije podneo zahtev upravi zatvora da ode u bolnicu!

Estrada

SINANOV SIN NIJE NI TRAŽIO DA VIDI TEŠKO BOLESNOG OCA! Nije podneo zahtev upravi zatvora da ode u bolnicu!

Podeli vest

Rašid Sakić, koji robija u Padinskoj skeli, povređen je što ga je Sinan Sakić samo jednom obišao u zatvor. Pevač se odrekao sina kad je ovaj pre 15 godina ubio svog najboljeg prijatelja Dragoljuba Despotovića

Rašid Sakić zvani Ćelo, sin teško bolesnog Sinana Sakića, nije ni tražio da vidi oca! Naslednik folk pevača trenutno robija u Padinskoj skeli zbog ubistva i ne namerava da podnese zahtev upravi zatvora da mu se omogući da poseti Sinana, koji se leči u Tuzli.

Mada na ovu molbu ima zakonsko pravo, Sinanov sin je povređen što ga je otac za sve ove godine samo jednom posetio u zatvoru.

SINANOVA ŽIVOTNA DRAMA! Lekari mu se bore za život!

Saznao iz novina

Do porodičnog razdora i svađe došlo je pre 15 godina, kad je Rašid u Loznici ubio svog prijatelja Dragoljuba Despotovića, koga je Sinan gledao kao svoje dete.

Serbezovski: Plakali smo obojica

Jutjub

Sinanov kolega i veliki prijatelj Muharem Serbezovski opisao je za Informer kako je izgledao njihov susret u tuzlanskoj bolnici.
- Suze su tekle i meni i Sinanu. Jedva sam čekao da zagrlim prijatelja, nisam mogao da se smirim dok ga nisam video. Kazao mi je da poručim njegovim fanovima da će se boriti svom snagom. Obećao je svima koji su zabrinuti da će živeti i pevati samo za njih - kaže Serbezovski.

- Rašidu je teško palo kada je u novinama pročitao da mu je otac u teškom stanju i da se bori za život. Ipak, pošto godinama ne razgovaraju, rekao je ostalim zatvorenicima da neće pitati upravnika da mu dozvoli da se oprosti s njim. Pozvao je nekoliko rođaka da se detaljnije raspita o Sinanovom zdravlju i to je sve - otkriva dobro obavešten izvor Informera.

On dodaje da se Rašid plaši reakcije svoje porodice, pošto ni sa majkom Sabinom nije u dobrim odnosima.

- Majka ga je takođe samo jednom obišla u zatvoru. Rašidu je frka da se pojavi pred svima njima posle svega, plaši se i šta bi mu rekli, da li bi ga prihvatili, oterali... Zato nije ni podneo zahtev da mu odobre posetu Sinanu. Njemu u aprilu 2018. ističe zatvorska kazna, pa postoji šansa da bi mu izašli u susret, da je zatražio da vidi oca- priča naš sagovornik.

Gledao ga kao dete

Sinan je nedavno ispričao da je na pokojnog Dragoljuba gledao kao na svoje dete, pa da zbog toga nikako ne može da oprosti Rašidu njegovu smrt.

- Nisam odmah otišao da posetim Rašida u zatvoru. Bio sam povređen. Kako je moglo da dođe do takve situacije između njih dvojice? Spavali su zajedno. Rekao sam: "Ni u snu ne idem u zatvor." Ipak, jednom u životu sam otišao kod njega u posetu. Kazao sam mu: "Ti znaš koliko sam ja i tebe i njega voleo. Svako neka nosi svoj teret. Poslaću ti šta treba, ali više neću da dolazim" - otkrio je jednom prilikom Sinan.

Rašid je osuđen na 15 godina zatvora zbog ubistva i drugih krivičnih dela, a kazna mu ističe u aprilu 2018. godine.

(FOTO) SINAN SE OPORAVLJA?! Pevač pokazao SREDNJI PRST IZ BOLNICE!

Pevač izašao iz šok-sobe

Sinanu se juče stanje malo poboljšalo, zbog čega su ga doktori prebacili sa intenzivne nege na gastroenterologiju. Kako navode zaposleni u Kliničkom centru u Tuzli, dalji tok njegovog lečenja je i dalje neizvestan.
- Zbog zdravstvenog poboljšanja Sinan nije više na lečenju na intenzivnoj nezi. Sada je prebačen na gastroenterologiju, zbog osnovnog problema, a to je ciroza jetre. Niko ne može tačno da kaže kada će biti otpušten iz bolnice i kako će dalje teći njegovo lečenje - poručuju iz tuzlanske bolnice.

 

 

 

 

 

 

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija