• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić - A. Jovanović

28.10.2017

19:00

SINAN JE PROPEVAO, PREŽIVEĆE ON OVO! Mlađi sin legendarnog pevača ubeđen u skori oporavak oca!

Estrada

SINAN JE PROPEVAO, PREŽIVEĆE ON OVO! Mlađi sin legendarnog pevača ubeđen u skori oporavak oca!

Podeli vest

Sinanov naslednik Alen Sakić kaže da se njegov otac oporavlja i uveren je da će živ izaći iz bolnice

Sin Sinana Sakića, Alen, poručuje da se legendarni pevač oporavlja i da je čak i propevao u bolnici u Tuzli. Folker je u četvrtak prebačen sa intenzivne nege na gastroenterologiju, jer mu se stanje poboljšalo.

Teška situacija

Sinanov naslednik kaže za Informer da je folker zapevao čim mu je bilo malo bolje i da je time svima ulio nadu da će živ izaći iz bolnice.

Sinan kao zmaj
Samo čekam da tata krene da leprša kao zmaj
Alen Sakić

- Čovek peva po ceo dan, dođe mi da stavim čepove u uši. Nema nikakva oštećenja na mozgu. Znam da će on biti dobro - rekao je Alen za naš list.

On je svakodnevno uz oca i kaže da jedva čeka momenat kada će se legendarni pevač oporaviti, a čitava ova drama biti iza njih:

- Samo čekam da tata krene da leprša kao zmaj. Uz njega sam svaki dan - ističe Sinanov mlađi sin.

SINANOVA ŽIVOTNA DRAMA! Lekari mu se bore za život!
 

 

Објава коју дели Alen Sakic (@sallabajzer) дана 25. Окт 2017. у 12:41 PDT

 


S druge strane, supruga folk pevača Sabina i dalje je veoma zabrinuta za njegovo zdravlje. Ona je danonoćno uz pevača. Priznaje da joj je veoma teško, jer je svesna da je dug put do Sinanovog potpunog oporavka. Nada se da će on izaći iz cele situacije kao pobednik, ali je svesna da je ozbiljna borba pred njim:
- Mogu samo da kažem da je moj Sinan i dalje u teškoj situaciji. To je sve - poručila je u petak Sabina za Informer.

 

 

SINANOV SIN NIJE NI TRAŽIO DA VIDI TEŠKO BOLESNOG OCA! Nije podneo zahtev upravi zatvora da ode u bolnicu!

Šaban je uz Sakića

Osim najužih članova porodice, uz legendu "Južnog vetra" svim srcem je i njegov rođak, "kralj narodne muzike" Šaban Šaulić. On poručuje Sakiću da jedva čeka da ponovo zajedno zapevaju.

- Teško mi je bilo kada sam saznao da je moj brat i kolega bolestan. Nadam se da će ozdraviti. Tu sam za njega šta god da mu zatreba. Jedva čekam da opet zapevamo zajedno, kao u dobra stara vremena - priča Šaban.

Lukas: Daće Bog, našem bratu Sinanu će biti dobro

Informer

Aca Lukas veruje da će njegova kolega i prijatelj dobiti ovu životnu bitku.
- Daće Bog da će našem bratu Sinanu biti dobro. Teško mi je zbog njega. Mnogo ga volim, poznajemo se dugi niz godina. Želim mu da se što pre oporavi. Sada nije bitno što su ga lažno sahranjivali, najvažnije je da njegovo zdravlje bude dobro - kazao je Lukas.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija