• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.10.2017

20:09

BAŠ NISKO! Udarila na naslednike folk zvezde! KARLEUŠA: Ceca svoju decu uči da mrze!

Estrada

BAŠ NISKO! Udarila na naslednike folk zvezde! KARLEUŠA: Ceca svoju decu uči da mrze!

Podeli vest

Jelena Karleuša tvrdi da je Ceca Ražnatović Anastasiju i Veljka trovala mržnjom, kao i da je opsednuta njom

Jelena Karleuša smatra da je Ceca Ražnatović opsednuta njom i tvrdi da je svoju decu Anastasiju i Veljka naučila da je mrze! Pop diva je burno reagovala kada je čula da su se Luna Đogani i Arkanova ćerka posvađale zato što je Anabelina naslednica otišla na njen koncert.

Udarila na Tviteru

Karleuša je zbog toga na svom Tviter profilu udarila i po folk zvezdi i po njenim naslednicima.
-Nanogica je toliko opsednuta mržnjom prema meni da i decu uči da me mrze. Tužno i bolesno. Moja deca nemaju pojma ko je ona - napisala je Jelena.

Bolesno
Tužno i bolesno. Moja deca nemaju pojma ko je ona
Jelena Karleuša

Ovo nije prvi put da se "mala od skandala" žestoko obrušila na Cecu, niti da joj pominje decu u negativnom kontekstu. I dok Jelena "udara" po društvenim mrežama, Ražnatovićeva pravdu pronalazi na sudu. Tako je nedavno podigla tužbu protiv Karleuše, koja ju je optužila da je umešana u ubistvo njenog bivšeg dečka Zorana Davidovića Ćande.

- Kad je Arkan ubijen, sedela sam pored Zorana, koji je okrenuo Cecin broj da joj izjavi saučešće, a ona je vrisnula u slušalicu: "Vući će ti se creva po Beogradu!" Ja sam to čula, jer sam sedela pored njega. Nepuna dva meseca posle toga prosuli su mu mozak - izjavila je tada Karleuša.

KARLEUŠA JAVNO OBEĆALA: Skinuću se gola i bez šminke na kraju karijere

Psihijatrijsko veštačenje

I dok Jelena ne preza od niskih udaraca, Ceca gotovo nikada ne komentariše njene izjave. Jednom je samo istakla da ne želi više da trpi Karleušinu torturu. 
- Sve ovo više nema ljudskog smisla. Primorana sam da zaštitim kako sebe tako i svoju porodicu jer su svi na udaru, a ne samo ja. Razmišljam o tome da tražim psihijatrijsko veštačenje jer ne verujem da normalan čovek može izgovoriti takve stvari - izjavila je nedavno Ražnatovićeva.

CECA MENJA KARLEUŠU U ZVEZDAMA GRANDA! TV Pink ima spremno rešenje ako "mala od skandala" ispali!

Karleuša platila Ceci 200.000 dinara zbog klevete

Žarko Radovančev

Jelena Karleuša je za klevetu na Cecin račun već morala da plati 200.000 dinara. JK je izgubila spor sa rivalkom kada je 2010. godine objavila na Fejsbuku otvoreno pismo u kojem je izvređala i Ražnatovićevu i njenu decu. Tada je isplatila 80.000 dinara, plus sudske troškove od 113.000 dinara, koje je Ceca prosledila u humanitarne svrhe.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija