• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

31.10.2017

21:30

NE PODNOSIM DRČNE ŽENE KAO ŠTO JE JK! Marija Šerifović iskreno o emocionalnom odnosu s koleginicom!

Estrada

NE PODNOSIM DRČNE ŽENE KAO ŠTO JE JK! Marija Šerifović iskreno o emocionalnom odnosu s koleginicom!

Podeli vest

Marija Šerifović kaže da joj Jelena Karleuša ne bi prijala u vezi jer su obe temperamentne, pa pevačica veruje da bi među njima letelo perje

Marija Šerifović kaže da Jelena Karleuša nije njen tip žene jer je isuviše drčna, te da njih dve ne bi nijedan dan spojile u vezi. Bez obzira na to što se šuška da se pevačica loži na svoju koleginicu, Šerifovićeva za Informer otkriva da sa njom ne bi bila jer bi se na kraju poubijale pošto su iste. Ona ističe da je Jelena odličan drug, ali da je velika alapača, što joj nikako ne prija.

Teška je
Jelena je teška osoba, ali je dobar drug
Marija Šerifović

Marija, koja je i sama u svojoj knjizi i filmu "Ispovest" otkrila da je naklonjena nežnijem polu, kaže da Karleuša zna da ona ne bi bila sa njom.

- Jelena zna da ja ne podnosim drčne osobe. Ja sam eksplozivna, kao i ona. Pa mi bismo morale da renoviramo kuću svaki dan, da kupujemo nova kola jer bismo sve slomile. Nije zdravo ni normalno da imamo bilo koju vrstu odnosa, osim prijateljskog. Ni sa njom, ni sa bilo kojom osobom koja je takvog temperamenta i karaktera - priznaje pevačica.

MILOMIR MARIĆ OSUO PALJUBU: Marija Šerifović je muško, JK ne zna da peva!

Ne mogu sa takvim ženama
Nije zdravo ni normalno da imamo bilo koju vrstu odnosa osim prijateljskog. Ni sa njom ni sa bilo kojom osobom koja je takvog temperamenta

Marija kaže da u početku nije mogla da veruje da će on i Jelena uopšte imati bilo koju vrstu odnosa jer je imala predrasude o njoj, ali da je na kraju sve ispalo kako treba.

- Iskrena da budem, nisam očekivala da ćemo Jelena i ja da funkcionišemo tako dobro pre nego što smo počele da se družimo, pa i da sarađujemo u "Zvezdama Granda". Mislila sam da je ona jedna izuzetno teška žena. I ispostavilo se da je teška, ali i da je dobar drugar. Na skoro identičnoj talasnoj dužini je kao ja. Što se emocija tiče, prepustiću njoj da se bavi tom tematikom, ja se time ne bih bavila - završava priču pop zvezda.

Marija voli plavuše, ali mene ne

Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša je u intervjuu za Hit otkrila da između nje i Marije postoje emocije, ali da se Šerifovićeva ne loži na nju.
- Postoji hemija između Marije i mene, ali ona nikada ni na koji način nije pokazala da trza na mene, jer bih ja to znala. Ona voli plavuše, ali ne voli alapače. Zapravo, voli sve suprotno od onoga što sam ja - otkrila je JK.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija