• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.Milić

02.11.2017

21:00

KAJA UHVAĆENA SA LUKASOM? Nova afera na pomolu, pevačica se RAZVODI OD DŽUNIORA?

Estrada

KAJA UHVAĆENA SA LUKASOM? Nova afera na pomolu, pevačica se RAZVODI OD DŽUNIORA?

Podeli vest

Katarina Ostojić Kaja u četiri sata ujutru ušla je u kola folkera Ace Lukasa. Anonimni momci su ih fotografisali zajedno. Ona mesecima nije viđena sa suprugom Džuniorom Džekom

Katarina Ostojić Kaja uhvaćena je u četiri sata ujutru sa kolegom Acom Lukasom u njegovim kolima! Anonimni momci su ih fotografisali zajedno, a fotke su želeli da prodaju nedeljniku "Star".

Kako piše ovaj magazin, pevačica je sada u strahu da te slike ne vidi njen suprug Džunior Džek, međutim kako stvari stoje, Kaja i di-džej su i bez ove afere pred razvodom.

Samo me je vozio
Tačno je da me je Aca posle restorana odvezao do mog stana u Zemunu
Kaja Ostojić

Naime, pop zvezda već mesecima na Instagramu ne objavljuje slike sa svojim mužem i niko ih već dugo nije video zajedno. Dobro upućeni kažu da u njihovom braku više ne cvetaju ruže i da im ovaj novi skandal nikako nije trebao.

- Kaja je te noći bila u restoranu Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. Bili su u većem društvu. Ona, Aca Lukas, Aco Pejović... Tačno je da je ona tokom cele noći bila izuzetno prisna sa Lukasom. Smejali su se, on je prosipao neke fore, a ona se ponašala kao šiparica- kažu oni koji su se zatekli te noći u lokalu.

(FOTO) OMRAŽENI ČLAN ŽIRIJA! Kaja žestoko isprozivala Aleksandru Radović!

instagram.com

14 godina je Lukas stariji od Kaje

Naš sagovornik kaže da je svima bilo čudno kada su zajedno napustili restoran:
- Posle nekoliko čašica više, ustali su i zajedno napustili restoran, a ona je sela kod njega u auto. Od tada im se gubi trag. Da li ju je on samo odvezao kući ili su završili negde zajedno, to niko ne zna.

Lukas nije želeo da komentariše ovaj susret, a Kaja je za Star izjavila da su samo drugovi.
- Jeste, bila sam tamo, ali mi nismo bili sami, već u velikom društvu. Tačno je da me je Aca posle odvezao do mog stana u Zemunu, a gde je on posle otišao zaista ne znam. Ne vidim šta je čudno u tome, mi se dugo poznajemo i nemojte sada da pravite senzaciju od toga, jer je nema. Zar drug ne sme da me poveze do kuće, ne razumem šta je tu strašno? - pravdala se pevačica, ali nije objasnila zašto joj mesecima nismo videli muža.

(FOTO) NAŠA PEVAČICA NIKAD SEKSIPILNIJA: U čemu je njena tajna?

Kaja već imala aferu sa mladim fudbalerom

Informer

Katarina Ostojić je bila u tajnoj vezi s fudbalerom Vukašinom Jovanovićem. Udata pevačica je u prvi mah tvrdila da nema ništa sa "zlatnim orlićem", ali je Informer došao u posed fotografija na kojima se njih dvoje baškare u krevetu i polugoli prave zajedničke selfije. Kajin suprug Džunior Džek oprostio joj je ovaj "izlet". 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija