• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

02.11.2017

21:17

BIVŠI MUŽ DARE BUBAMARE PRIZNAO: Oženio sam je zbog bebe! Naš brak nije bio pravi, spavali smo u ODVOJENIM SOBAMA!

Estrada

BIVŠI MUŽ DARE BUBAMARE PRIZNAO: Oženio sam je zbog bebe! Naš brak nije bio pravi, spavali smo u ODVOJENIM SOBAMA!

Podeli vest

Milan Kesić, bivši muž Dare Bubamare, prvi put je ispričao kako je izgledao njihov brak. On otkriva i u kakvom su odnosu sada, kao i da li je afera s porno-fotkama njegove bivše žene uticala na njihov razvod

- Dara i ja se poznajemo 12 godina, bili smo i ostali najbolji prijatelji. Malo je teško da vam objasnim taj naš odnos, dosta je specifičan. Prava istina je da Dara i ja nikada nismo bili u pravom braku, uglavnom se naš odnos zasnivao na prijateljstvu i poštovanju. Postojala je i strast među nama, tada je Dara ostala u drugom stanju, pa smo se onda venčali. Međutim, poslednje dve i po godine braka nismo imali ništa, ali nismo hteli da se razvedemo zbog deteta. Spavali smo u odvojenim sobama. Ona je, kao i svaka žena, morala da izlazi, da upozna nekoga. Meni to nije smetalo, poštovao sam svaku njenu odluku - priča Kesić.

RAT SE NASTAVLJA! Dara: Tužiću Vidića za uvrede! Saša: Ko ima posla sa njom kopa po go*nima!

O bivšoj ženi Milan ima samo reči hvale i, kako kaže, boli ga kad čuje da se o Dari ružno priča.

- Među prvima sam saznao kad je Dara počela da se zabavlja sa sadašnjim dečkom, ona mi je to rekla. Nisam ga upoznao, ali nemam ništa protiv da se i to dogodi. I ja imam devojku, Marija se zove. Upoznali smo se preko prijatelja, već dugo smo zajedno, mnogo pre nego što je Dara našla dečka. Dara je mnogo pozitivna osoba, predivna i poštena - kaže Milan i dotiče se teme golišavih fotki.

- Zbog afere s golim fotografijama ispalo je da je ku*va, a to nije tačno. Ona je prava osoba koju bi svako hteo pored sebe, zaslužuje sve najbolje u životu. Za tu aferu sumnjamo da je kriv naš kum Nenad Drljan, s njim smo na sudu. Nenad je krstio našeg Kostu, to je bila Darina želja i ja nisam hteo da se protivim tome. Sad ćemo naći drugog kuma koji će ponovo krstiti Kostu jer nećemo da naše dete ima bilo kakve veze s tim prevarantom - zaključio je Milan.

KARLEUŠA NIJE IMALA MILOSTI PREMA DARI: K..vo, ne možeš da se igraš sa mnom!

Nekretnine smo prepisali sinu

Milan kaže da su Dara i on svu zajedničku imovinu prepisali na sina Konstantina.

- Tri stana u Beogradu, plac na Fruškoj gori, mnogo nekretnina u Parizu ostavili smo Kosti. Moja sestra i ja Kosti od rođenja svakog meseca uplaćujemo po 500 evra na račun u banci u Parizu - kaže Milan i dodaje da Dara nije s njim bila iz koristi:

- Nikad ništa nije tražila jer dovoljno zarađuje. Tačno je i da joj pomažem da dobije francusko državljanstvo. Imala je prvo na 10 godina, to je isteklo i sad radimo papire da ga dobije za stalno.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija